Dragana Džajić: Ne volim površnost i slabiće

0
Nakon povratka iz Monte Karla gde je upisala fakultet, manekenka Dragana Džajić bila je iznenađena tvrdnjama kako je u vezi sa sinom pevača Šabana Šaulića, Mihajlom. Ona objašnjava da ga poznaje, ali tvrdi kako nisu zajedno
Dragana Džajić, Foto: Privatna arhiva
Dragana Džajić, Foto: Privatna arhiva

Iako je od svojih najranijih dana izložena javnosti, što i ne čudi pošto je ćerka fudbalske legende Dragana Džajića (21), manekenka Dragana Džajić nije navikla da bude u žiži interesovanja. Ona je lice svetske modne agencije Woman i često nosi revije vodećih kreatora, ali je srećnom čini nešto sasvim drugo. Volim kad sam okružena ljudima koji su mi dragi i koji me ne opterećuju. Međutim, određena poznanstva mogu biti pogrešno protumačena, baš poput onog sa sinom Šabana Šaulića, Mihajlom, jer javnost već mesec dana priča o tome kako je Dragana sa njim u vezi.

- Moram priznati da sam prvi put od vas čula o toj navodnoj vezi, čak mi je moja starija sestra Sanja rekla da su i nju mediji povezivali sa Mihajlom što, naravno, nije tačno jer ona već duže vreme ima dečka. Inače, poslednjih godinu dana dosta sam putovala i nisam često bila u Beogradu pa me nagađanja čude. Moram reći kako poznajem Mihajla i da je reč o izuzetno dobrom i kvalitetnom momku, a to mislim i o čitavoj njegovoj porodici, s tim što smatram da nije u redu praviti proizvoljne kombinacije  - započinje Dragana i kaže da nije zamerila pevačici Ildi Šaulić, Mihajlovoj rođenoj sestri, što je javno komentarisala njen i Mihajlov odnos.

- Ilda je jedna divna i veoma inteligentna devojka i s njom imam jako lep odnos, a njena izjava bila je vrlo određena. Ona je rekla, parafraziram: I da je to tačno, bilo bi lepo. Ne vidim u tome ništa drugo osim da o meni ima lepo mišljenje - kaže manekenka čiji privatni život u poslednje vreme intrigira javnost. Jedna od poslednjih u nizu tema bio je njen raskid sa fudbalerom  Stefanom Babovićem.

- Veoma mi smetaju takve polemike, tim pre što to deluje mnogo sadržajnije od stvarnog stanja. Upravo zato i ne želim da pričam o svom privatnom životu i ovo će biti prvi i poslednji put što uopšte govorim o tome -  priča Džajićeva i otkriva šta je privlači kod jačeg pola.

- Što se tiče izbora partnera, naravno da mi je bitan fizički izgled, ali ne u  tolikoj meri da pošto-poto ostanem kraj nekog muškarca. Mnogo mi je bitniji karakter i suština jer ne volim površnost i slabiće - objašnjava mlada dama koja će u budućnosti promeniti i svoju adresu stanovanja.

- Ovih dana vratila sam se iz Monaka, zapravo bila sam u Monte Karlu zbog sređivanja formalnosti u vezi sa upisom master studija na fakultetu IUM. Tom prilikom imala sam i reviju čuvene kuće Ed Hardy, tako da ovog puta o provodu nije bilo mnogo reči. Sticajem okolnosti, termin se poklopio sa održavanjem Grand Prix Formule 1 tako da sam osetila atmosferu tog spektakla. Pitanje je da li ću tokom ovog leta uopšte i imati odmor jer me čeka mnogo zakazanih obaveza, bilo u vezi sa studijama, regulisanjem formalnosti povodom mog boravka u Monaku ili samih poslova u vezi sa mojom matičnom agencijom. Ali, nije mi žao, naprotiv, svemu tome se radujem. Što se tiče studija, tokom sledećih 16 meseci imaću ozbiljne obaveze i trudiću se da to obavim kako najbolje mogu. Kada je u pitanju  moja karijera modela, i dalje ću sarađivati sa svojom matičnom kućom, s tim što ću umesto u Parizu boraviti u Monaku - iskrena je Dragana na koju su snažan utisak ostavili modni eksperti koje je imala priliku da upozna.

- Nedavno sam upoznala i Roberta Kavalija i Don Ed Hardija, koji je na mene ostavio poseban utisak. Naravno kako se ne može reći da je reč o poznanstvu, već o susretu, ali primetila sam kako sva ta velika imena odišu jednostavnošću u svakom smislu - otkriva manekenka i ističe kako za posao kojim se bavi nije važan samo izgled.

- Ne bih se složila da je manekenkama telo glavno oruđe i mislim da su devojke koje su svetu modeling postigle vrhunske rezultate imale harizmu, šarm, posebnu energiju i telo modela. Na fakultetu koji ću pohađati organizuju se revije sa poznatim modnim kućama kao što su Louis Vuitton, Prada, Cavalli. Učesnice su studentkinje navedenog univerziteta, što govori o tome kako je sada u svetu trend i osobe koje se bave modelingom moraju da poseduju kako organizacione sposobnosti, tako i znanje iz poslovne komunikacije - zaključuje manekenka.

 

Moni Marković

 

 

 

 

 

makonda-tracker