Prosidba uz Gocu Tržan i Acapulko bend

0
Iako su do sada odsvirali nebrojeno matura, poslednju u ovoj sezoni, kada su, zajedno sa Gocom Tržan, u prestoničkom hotelu Metropol zabavljali maturante 7. beogradske gimnazije članovi Acapulko benda pamtiće dugo i to po prosidbi.
Goca Tržan, Foto: Story press
Goca Tržan, Foto: Story press

Jedan od, nadamo se, budućih akademaca je upravo tokom proslave mature zaprosio devojku sa kojom je prethodne četiri godine išao u razred i tako iznenadio ne samo nju, već i sve svoje drugove, profesore ali i članove benda koje je zamolio za uslugu.

- Posle nekih sat vremena svirke, kada su već svi bili na nogama, prišao mi je jedan od učenika koji su slavili pa sam pomislio, da kao i mnogi drugi, želi da naruči neku pesmu ali me on poprilično bojažljivo pitao da li može da se popne na binu i objavi nešto vrlo važno. Rekao sam mu da moze, a on je tresuci se od treme uzeo mikrofon, pozvao svoju devojku i skolsku drugaricu Mariju, izvadio prsten i zaprosio je! Mislim da se to nikada nije dogodilo na nekoj maturi?! Nekoliko trenutaka svi u sali su ćutali, a onda su i budući mladenci i njihovi drugari i profesori zaplakali! Moramo priznati da je bilo vrlo dirljivo! Devojka je, naravno, pristala i onda nas zamolila da im sviramo i svadbu sledeće godine zato što su se uz jednu od naših pesama prvi put i poljubili  - kroz smeh kaže Mladen, pevač Akapulko benda.

Aktuelni singl Acapulko benda Šta ću noćas u kafani jedan je od trenutno najslušanijih na domaćim radio-stanicama i najtraženijih u prestoničkim klubovima, a članovi grupe uskoro će javnosti predstaviti još jednu pesmu za koju veruju da će biti jednako uspešna kao i prethodna.

makonda-tracker