Nikol Kidman zavodi novim izgledom

0
Oskarovka nova je zvezda reklamne kampanje Jimmy Choo za sezonu jesen-zima 2013/2014. Sa riđom kosom i paž frizurom, pogledom zavodnice i stavom dominantne, jake, seksi žene, Kidmanova je uspela da prizove lik femme fatale.
Nikol Kidman, reklama
Nikol Kidman, reklama

Mnogi su bili iznenađeni novim, izazovnim izgledom glumice Nikol Kidaman. U novoj reklamnoj kampanji cipela, glumica je obučena u usku crnu haljinu, mantil i nosi visoke potpetice, čime pleni elegancijom, stilom, ali i izazovno provocira misterioznim i koketnim pogledima. Reklamni video u kome se pojavljuje glumica inspirisan je Hičkokovim heroinama, te Kidmanova ulogom zavodljive i dominantne žene ostavlja snažan utisak.

- Nikol se odlično uklapa u ulogu dominantne žene, kojom smo hteli da promovišemo kolekciju cipela za jesen-zimu 2013/2014. Njen karakter uklapa se u ono što smo hteli da postignemo, da cipele Jimmy Choo promovišu vrednosti poput samouverenosti i seksipila – izjavio je kreativni direktor brenda, Sandra Čoi.

Kidmanova priznaje da je uživala u snimanju reklame, kao i da se dobro snašla u ulozi seks bombe.

- Bilo mi je drago da budem deo reklamne kampanje brenda Jimmy Choo. Uživala sam igrajući ulogu jake, seksi žene koja drži sve pod kontrolom – rekla je Nikol.

Pogledajte ovu seksi reklamu:

makonda-tracker