Preminula ćerka Pirsa Brosnana

0
Šarlot Brosnan, majka dvoje dece, preminula je nagon trogodišnje borbe u petak, 28. juna od raka jajnika.
Pirs Brosnan sa ćerkom Šarlot, Guliver/Getty Images
Pirs Brosnan sa ćerkom Šarlot, Guliver/Getty Images

Skrhkan bolom, poznati glumac Pirs Brosnan izjavio je da njegovu usvojenu ćerku, posle duge i teške borbe ipak pobedila ista bolest od koje je preminula i njena majka, Kasandra, pre dvadeset godina.

- U petak, 28. juna, moja voljena ćerka preminula od teške bolesti. Veliku prodšku pružili su joj njen muž, Aleks, deca, Isabela i Lukas i braća Kristofer i Sin, koji su bili uz nju do poslednjeg trenutka. Moja ćerka se borila uzvišeno, dostojanstveno i hrabro. Naša srca su prepuna bola zbog gubitka ove divne devojke. Svi se molimo za nju – izjavio je Pirs.

Pirs Brosman oženio je Kasandru, australijsku glumicu i bivšu Bondovu devojku, 1980. godine. Kasandra je iz prošlog braka imala dvoje dece, Šarlot i Kristofera, a Pirs i Kasandra su dobili Sina 1983. godine. Kada je Kasandrin bivši muž preminuo 1986. godine, Pirs je usvojio Šarlot i Kristofera.

- Mi smo jednostavno kliknuli kao porodica. Prvo sam ja za njih bio Pirs, potom tata Pirs, a onda samo tata. Šarlot i Kris su mi toliko ulepšali život – izjavio je Pirs u jednom intervjuu.

Dok je snimala film u Indiji, Kasandra se ozbiljno razbolela, dijagnostifikovan joj je rak, a samo nakon nekoliko godina, 1991. preminula je.

- Ovakve stvari ostavljaju ožiljak na vašem srcu, koji ostaje uvek sa vama – rekao je glumac.

Smrt svoje ćerke, Pirs je teško podneo. Prema magazinu Dailymail, glumac je ovu tužnu vest primio tokom snimanja filma November Man u Srbiji. Veliku podršku je pružio svim porodicama koje moraju da se nose sa ovom teškom bolešću i rekao je da se nada da će se uskoro pronaći lek.

makonda-tracker