Humanitarna utakmica glumaca Montevidea i poznatih fudbalera

0
Još jedna u nizu humanitarnih utakmica u kojoj učestvuju glumci iz filma i TV serije Montevideo, Bog te video biće održana u subotu, 29. juna, u 18 časova i 30 minuta, u Kruševcu, na stadionu FK Napredak. Sredstva prikupljena ovom prilikom će biti upotrebljena
Montevideo, Bog te video, foto promo
Montevideo, Bog te video, foto promo

U  humanitarnoj fudbalskoj utakmici pod nazivom Montevideo, fudbalom do zdravlja u jednom timu će igrati glumačka ekipa Montevideo, Bog te video, uz pomoć naših poznatih fudbalera Dejana Stankovića, Marka Pantelića, Dejana Ramba Petkovića i drugih. U drugom timu će igrati reprezentacija  grada Kruševca, pod imenom 037, u kojoj  će biti gradonačelnik Kruševca Bratislav Gašić i predstavnici političkog, javnog i društvenog života, glumci i sportisti.

Cena ulaznice je 100 dinara, a javnost može uplatiti bilo koji veći iznos, ukoliko je u mogućnosti, na žiro račun u Komercijalnoj banci na broj: 205-196398-72.

Organizatori ovog humanitarnog događaja su Grad Kruševac, Sportski Savez grada Kruševca, Sportski centar, Centar za socijalni rad, Kruševačko pozorište, Centar za osobe sa invaliditetom i Intermedia Network, producenti filma i TV serije Montevideo, Bog te video.

makonda-tracker