Nataša Bekvalac: Nisam imala ni sponzore, a ni ljubavnike

4
U jeku priča o njenom raskidu sa Vladimirom Vuksanovićem, medije potresaju su ovih dana navodili još dve priče o ljubavnom životu pevačice Nataše Bekvalac (32).
Nataša Bekvalac, foto: Story press
Nataša Bekvalac, foto: Story press

Šuška se, naime, da je pop zvezda obnovila bliski odnos sa bivšim suprugom i nekadašnjim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem (37), što je on oštro demantovao. Osim toga, u javnost je dospela je i priča o tome da je na nedavnom odmoru na Ibici boravila sa kontroverznim albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem.

-Preskočiću sve ovo što trenutno osećam jer većini vas to nije važno, niti treba da bude. Iako me mnogi smatraju patetičnom i vrlo osetljivom, što je negde istina  i bez obzira na to što me savetuju drugačije, želja da vam se ovim putem obratim jača je od mene  - započela je Nataša svoje izlaganje za medije I otkrila da ju je izuzetno pogodilo ponovno spekulisanje na račun njenog odnosa sa kontroverznim Albancem.

-Znam da je nekima teško da poveruju da sam za svoj život, život svog deteta i živote velikog dela svoje porodice odgovorna samo ja. Nikada nisam imala ni sponzore, ni ljubavnike, niti muškarce, koji su na bilo koji način novcem ili svojim uticajem pomogli u bilo kom smislu meni privatno, ili mojoj karijeri. Pre dve godine upoznavanjem sa čovekom druge nacionalnosti sama sam doprinela, ali i sama preživela medijski linč i privatnu golgotu, razbijanje automobila i pogrdne grafite na zgradi u kojoj sam živela. Da je to istina svi jako dobro znate.

Troškove puta i snimanje spota na Ibici snosila sam potpuno sama,  pevajući dva meseca po Srbiji, regionu i dijaspori. Kako to svakako nije interesantno trebalo je potpuno izmisliti interesantnije i bez ikakvog povoda staviti me u kontekst i priču koja mi je pre dve godine već uništila život. Gospodina Osmanija nisam videla od trenutka kada sam ga upoznala u Poreču, niti sam ga videla ni čula, niti imala bilo kakav kontakt sa njim pre mog odlaska na Ibicu, a tada ste svi pisali da je prisustvovao mom nastupu u Beogradu, na šta nisam reagovala – ističe Bekvalčeva koja negira da joj je troškove boravka u popularnom španskom letovalištu platio Osmani.

-Na Ibici sam bila sa šestoro ljudi, kojima sam platila put i sve vezano za njihov boravak tako. Nismo boravili u hotelu Ushuaia, kako u tekstu piše, već smo odseli u hotelu sa tri zvezdice jer sam toliko svojim prijateljima, sestrama i saradnicima mogla da priuštim. U hotelu Ushuaia, u najlepšem apartmanu, bili smo samo jedan dan, za potrebe snimanja spota. I to sam platila sama. Samo mrtvog psa niko ne šutira - rekao mi je moj tata jutros. To nisam i nikada neću biti, ali vas molim kada to već činite da samo na tren pomislite da ništa nisam uradila da bih takva šutiranja dobila – zaključila je Nataša u svom izlaganju za medije. 

 

makonda-tracker