Ana Nikolić: Paris je kao i ja žrtva predrasuda

0
Pop zvezda Ana Nikolić opisuje svoj nedavni ludi noćni provod u Ženevi gde je upoznala džetseterku Paris Hilton s kojom je u međuvremenu nastavila kontakt i već uveliko planiraju zajednički provod u Sen Tropeu
Ana Nikolić, Foto: Privatna arhiva
Ana Nikolić, Foto: Privatna arhiva

Pop pevačica Ana Nikolić (34) nedavno je u Švajcarskoj uživala u sjajnom noćnom provodu u kom je upoznala svetsku džetseterku Paris Hilton (32). Ova naizgled kontroverzna dama, ostavila je potpuno suprotan utisak na našu pevačicu od onog koji o njoj vlada u svetskoj javnosti. Plavuša i brineta u višesatnom druženju poverile su jedna drugoj mnoge zanimljivosti, ali obema je akcenat bio na kvalitetnom noćnom provodu.

- Na poziv mojih prijateljica iz Maroka otišla sam na proslavu dvadesetog rođendana prestižnog ženevskog kluba Baroko koji je omiljen i predstavnicima svetskog džet-seta. Paris je inače poznanica mojih prijateljica koje su me pozvale da budem njihova gošća i igrom slučaja našle smo se u zajedničkom provodu – počinje razgovor za Story pevačica i opisuje kako je izgledao provod sa Hiltonovom.

- Utisci su mi sjajni. Taj klub je jedan od najboljih u Evropi, a Paris je izuzetno kulturna i normalna devojka. Vrlo je neposredna i opuštena. Pošto je muzika bila veoma glasna, nismo mnogo pričale, više smo plesale – priča Ana koja je i nakon zajedničkog provoda nastavila kontakt sa bogatom naslednicom poznatog hotelskog lanca, a planiraju čak i zajedničko letovanje.

- Moje prijateljice objasnile su joj čime se bavim i oduševljena je mojim spotovima i pesmama koje je čula. U kontaktu smo preko društvenih mreža i imamo dogovor da se nađemo tokom leta u Sen Tropeu gde nas opet čeka zajednički provod. Biće tu još dobrih žurki i fotografija za Story – s osmehom kaže Ana i otkriva da li joj se Paris poverila kako bi volela da poseti Srbiju.

- Nismo pričale o njenom eventualnom dolasku u Srbiju. Biće prilike da i o tome razgovaramo već ovog leta – dodaje Nikolićeva čija se nova pesma izuzetno dopala Hiltonovoj.

- U klubu su pustili moju novu numeru Milion dolara, naslovnu s albuma koji uskoro objavljujem i Paris je bila oduševljena. Svi smo plesali uz moju novu pesmu koja će biti veliki hit. Muzički ona je veoma bliska žanru koji sluša Paris jer je aranžman veoma moderan i zvuči svetski – zaključuje novopečena prijateljica plavokose džetseterke.

Nikola Rumenić

 

 

 

makonda-tracker