Tijana Marković i Ivan Gojković: Ljubav na prvi razgovor

2
Voditeljka Tijana Marković i DJ Ivan Gojković otkrivaju kako su uz mnogo ljubavi uspeli da prebrode na prvi pogled nepremostive razlike, ali i na koji način zamišljaju svoje venčanje
Tijana Marković i Ivan Gojković, Foto: Ivan Dobričić
Tijana Marković i Ivan Gojković, Foto: Ivan Dobričić

Pre više od četiri godine posao je spojio voditeljku Jutarnjeg programa i emisije Jedna želja, jedna pesma na TV Happy, Tijanu Marković (26), i člana popularnog DJ dua The Beatshakers, Ivana Gojkovića (33). Iako su devojka koja narodnu muziku poznaje u svaku notu, i momak kome je zvuk dvojke stran na prvi pogled spoj nespojivog, uspeli su da izgrade odnos pun poverenja, ljubavi i poštovanja. Svoju romansu uskoro će krunisati brakom, a sa osmehom se sećaju prvog susreta.

- Početak naše veze na neki način obeležava Ivanov i moj neprofesionalizam. (Smeh) Naime, upoznali smo se na snimanju emisije koju sam vodila i uređivala na televiziji Studentski grad. On je zajedno sa svojim kolegom Nenadom Kosovcem Koletom bio jedan od gostiju, a nakon što se završilo snimanje, zadržali smo se na piću, razmenili brojeve telefona, sve češće smo se dopisivali i viđali i tako je sasvim spontano počela naša veza. Sada mi se čini kako smo se vrlo brzo zbližili jer smo, izgleda, jedno u drugom odmah prepoznali istinske partnere. Ne znam kako bih to opisala, desila nam se ljubav na prvi razgovor - iskrena je Tijana koja je svog dragog osvojila izgledom, ali i razumevanjem.

- Od samog početka raskrstili smo sa ljubomorom. Svesni smo toga kakve poslove radimo i kako živimo netipičnim ritmom života. Nekada nam se desi da se ne vidimo i po sedam dana iako živimo zajedno. Tijana zbog Jutarnjeg programa odlazi na posao onda kad se ja vraćam sa svojih nastupa, tako da se bukvalno mimoilazimo. Ipak, našli smo interesantno rešenje -  svakog jutra na jednoj tabli jedno drugom ostavljamo poruke. Naravno, umemo i da se izolujemo od svega i posvetimo se zajedničkim ritualima, izlascima, uživanjima - otkriva Ivan koji zbog svoje drage nekad mora da sluša folk ritmove.

- Ivan jednostavno ne sluša narodnjake i ne mogu da kažem da ih je kraj mene zavoleo, ali je naučio da ih toleriše, bar kada zajedno idemo na proslave koje ne mogu da prođu bez narodnog melosa. Ili možda ima skrivenu vatu u ušima... (Smeh) Ipak, zato sam ja sve bolja u poznavanju domaće i strane DJ scene. Jedno je sigurno - naša svadba imaće dva stejdža, pa ko šta voli, nek izvoli. Sve više govorimo o venčanju jer shvatamo kako je to logičan korak u našoj vezi. Ipak, još nismo precizirali datum, ni kako bi sve trebalo da izgleda. Verujem kako ćemo, kada se definitivno odlučimo na taj čin, organizovati sve u roku od mesec dana - govori voditeljka koja svojim savetima ponekad utiče na posao svog dragog.

- Kada radimo na novim pesmama, često se konsultujem sa Tijanom i veoma mi je bitno njeno mišljenje iako presudnu odluku na kraju donesem sa svojim kolegom Nenadom Kosovcem. Sada punom parom promovišemo novu pesmu Maja koju smo snimili sa Majom Marković i Raulom Albertom Diasom. Nakon zasluženog letnjeg odmora na koji idem sa svojom dragom, očekuje nas rad na novim projektima - otkriva Ivan.

Danilo Mašojević

makonda-tracker