Iva Štrljić i Nikola Stojiljković: Ljubav i batine

U trenutku dok je išla ulicom, glumicu Ivu Štrljić dohvatio je mladić za ruku, počeo da je udara, čupa joj kosu. Vrisak je privukao pažnju prolaznika, od koji su neki počeli da dozivaju policiju. Ubrzo je, međutim, sve rešeno. Iva Štrljić i Nikola Stojiljkovi
0
1 / 4 Foto: Promo

Neposredno pre batinjanja na ulici, Iva Štrljić i maneken Nikola Stojiljković, kojem je ovo glumački debi, snimali su i ljubavne scene.

- Nikoli je ovo prva uloga, pa je možda malo preterao. Inače, u drami će se prikazati sve što jedan muškarac ne treba da radi devojci koja ga bezrezervno voli – šalila se Iva Štrljić, dok je popravljala raščupanu kosu.  

Pored ovo dvoje, kojima su pripale vodeće uloge, u drami Srce u anesteziji, pojavljuju  se i psiholog Aleksandra Janković, pevač Marko Bulat, glumica Jelena Helc, TV voditeljka Bojana Ristivojević i mnogi drugi.

- Poruka knjige i drame Srce u anesteziji jeste da devojke treba da paze koga vole svim srcem. Sve vreme zastupam stav da ljudima treba davati šansu da budu bolji, i nekad preći preko nekih stvari, ali, u knjizi, a videće se i u drami, jasno se podvlače momenti, preko kojih nijedna devojka ne sme da pređe. Ukoliko pređe, gubi sebe, postaje vlasništvo muškarca, kojem je dalje svejedno, šta će biti sa njom – objasnila je Silvana Stanković, koja će se ovde okušati i kao producent.

 

makonda-tracker