Saša Kovačević - Konačan kraj romanse

3
Posle šest godina ljubavi koja je prebrodila mnogobrojne prepreke, pop pevač Saša Kovačević i manekenka Ivona Laković rastali su se bez svađa i skandala

Iako su tabloidi u više navrata pisali o navodnim raskidima i obnavljanju veze pop pevača Saše Kovačevića i manekenke Ivone Laković, njihova romansa je pre nešto više od dva meseca definitivno okončana. Prvi dani 2009. godine, u život mladog umetnika doneli su, pored poslovnih, i promene na ljubavnom planu, budući da su on i njegova doskorašnja izabranica zajedničkim dogovorom odlučili da se rastanu. Njihov raskid bio je rezultat obostrane želje da krenu različitim putevima, ali i da nakon skoro šest godina snažne ljubavi, ostanu dobri prijatelji.

- Precizni razlozi raskida nisu bitni za javnost, ali pošto sam svestan činjenice da moj privatni život ne može ostati u potpunosti skriven i samo moj, mogu da potvrdim vaša saznanja. Tačno je da Ivona i ja više nismo zajedno, ali ostali smo u dobrim odnosima – kaže Saša koji nije raspoložen da detaljnije razgovara o kraju svoje romanse, koja je počela u beogradskom naselju Retenzija, gde su u tom periodu oboje živeli.

Nikola Rumenić

makonda-tracker