Viktorija želi da Dejvid Bekam bude sledeći Džejms Bond

0
Dok Dejvid, koji se povukao sa fudbalskog igrališta prošlog meseca, insistira na tome da nema nameru da se okuša na filmskom platnu, njegova žena, Viktorija smatra da je njen muž savršen za ulogu agenta 007!
Dejvid i Viktorija Bekam, foto: Bang
Dejvid i Viktorija Bekam, foto: Bang

Fudbalska legenda, Dejvid Bekam, priznao je da iako je dobar prijatelj sa  mnogim glumcima, te da postoji mogućnost da nekada zaigra na filmskom platnu, to ga još uvek ne privlači.

- Imam dosta prijatelja koji su glumci, a Tom Kruz je jedan od njih. Trenutno nemam nikakvih ambicija da postanem glumac, jer ne verujem da bih se dobro snašao na tom polju – izjavio je Dejvid.

Tokom jednog zajedničkog intervjua na televizijskoj stanici CCTV, Viktorija je prekinula svog muža i rekla da smatra da bi on bio više nego dobar glumac

- Zar ne mislite da će biti dobar u glumi? Ja mislim da ćeš biti sjajan! Mislim da bi trebalo da bude novi Džejms Bond – rekla je voditelju emsije.

Viktorija Bekam takođe je priznala da joj je često teško da balansira između srećnog porodičnog života i uspešne modne karijere, ali insistira da su Dejvid i njihovo četvoro dece, Bruklin, Romeo, Kruz i Harper ipak prvi u njenom srcu.

- Dejvid i deca ce uvek biti moj prioritet. Sve što ja radim se vrti oko Dejvida i dece. Kao što svaka zaposlena mama zna, vrlo je naporno da  se balansira između porodice i karijere. Ali, moram još jednom da ponovim, oni me inspirišu svaki dan i zbog toga sam veoma srećna i blagoslovena dama – rekla je Viktorija.

Kada su upitani o čemu najčešće razgovaraju u slobodno vreme, Viktorija je, okrenuvši se Dejvidu kompromisno rekla da pričaju po malo i  o modi i o fudbalu Međutim, Dejvid se osmehnuo i priznao da je fudbal ipak malo dominantija tema u razgovoru. Viktorija je slegnula ramenima, pobeđeno i priznala da je u pravu.

- Šta mogu da kažem? Oko mene su tri dečaka! Harper, ne može toliko da priča i da me podrži..njen govor je na žalost još uvek ograničen – nasmejala se Viktorija.

Uprkos svojoj karijeri kao modni dizajner, Viktorija je otkrila da njen muž mnogo pazi o tome koju će kombinaciju obući za izlazak.

- Moram priznati da nisam ja ta koja je zaslužna za njegov stajling, Dejvid prosto ima odličan ukus i osećaj za stil. Ali i on ne može pogrešiti, sve mu jednostavno dobro stoji. – dodala je Viktorija.

makonda-tracker