Majkl Džekson nije biološki otac Prinsa i Paris?

0
Prema rečima bliskog prijatelja kralja pop muzike koji je tragično preminuo u junu 2009. godine, Majkl je nekoliko meseci pre svoje smrti otkrio da on nije biološki otac Prinsa i Paris.
Majkl Džekson, foto: Bang
Majkl Džekson, foto: Bang

Naime, Džejson Fajfer otkriva da mu se Majkl ispovedio samo nekoliko meseci pre nego što će tragično preminuti rekavši da je britanski glumac Mark Lester pravi otac njegovo dvoje najstarije dece. Pevač je takođe prizanao da je biološki otac jedino najmlađem detetu, Blenket, koja je rođena preko surogat majke.

- Majkl i ja samo često pričali o našim porodičnim životima. Jednog dana, kada smo pokrenuli temu o njegovoj deci i Debi, Majklu je samo izletelo da su Paris i Prins biološka deca glumca Marka Lestera, koji je donirao spermu. Tu sam stao sa pitanjima i nisam želeo da ulazim dublje u samu proceduru postupka  – izjavio je Džejson za magazine Daily Mirror.

Džejson je takođe dodao da su Mark i Majkl bili jako dobri prijatelji, te da ga je Majkl cenio i kao glumca i kao čoveka. Iako je Majkl uzeo spermu od čak nekoliko ljudi, odluka je ipak pala na Marka.

- Majkl i ja smo takođe bili vrlo bliski i često smo pričali o jako poverljivim stvarima, koje sam ja čuvao kao tajne. Verovali smo jedno drugome. Nisam mnogo znao o Marku, ali kada je on pre samo nekoliko meseci priznao javnosti da je otac Majklove dece, shvatio sam da sve ima smila. Kada bi Majkl znao kakvi su životi Paris i Prinsa, verujem da bi želeo da Mark bude prisutniji u njihovim životima – rekao je Džejson.

makonda-tracker