Parni Valjak posetio Naxi plažu

0
U subotu, 22. juna Naxi plažu je posetila kultna ex-jugoslovenska grupa Parni valjak i to pravo sa koncerta u Domu Omladine, želeći da impresije o novom albumu podeli sa slušaocima Naxi radija.

Svi članovi Parnog valjka, na čelu sa legendama rok muzike Akijem Rahimovskim i Huseinom Hasanefendićem Husom, kroz osmeh su govorili o svirci u Domu Omladine, kao i nastanku novog albuma koji je poneo naziv Nema predaje. Baš to je i moto i inspiracija uz koju nastaju njihove nove pesme jer, kako je istakao Hus, bitno je ne predavati se kakva god da su vremena.

Novi album Nema predaje donosi deset novih pesama, ali i bonus od osam pesama u live izvođenju, među kojima se nalaze neki od legendarnih hitova ovog rok sastava: Prokleta nedelja, Ugasi me, Nakon svih ovih godina. Deo njihovog novog albuma je i DVD Iz rupe – bez šminke, koji prikazuju kako se članovi Parnog valjka provode na probama i svirkama.

Nakon fotografisanja sa fanovima i potpisivanja novog albuma, članovi Parnog valjka su se uputili u Zagreb, a na rastanku su nam najavili i mogućnost da će grupa nastupiti u Beogradu krajem ove ili početkom sledeće godine.

 

makonda-tracker