Robi Vilijams: Samo da ćerka ne bude kao ja

0
Šarmantni pevač priznao je da je veoma zabrinut da li će njegova ćerka kada bude odrasla krenuti stranputicom, baš kao što je i on kada je bio mlađi
Robi Vilijams, foto: Bang
Robi Vilijams, foto: Bang

Robi se veoma brine da njegova ćerka ne proba drogu, a ukoliko se to i desi, on će se pobrinuti da dobije najkvalitetniju. Takođe, napomenuo bi da bi se drogirao sa njom, ako ona počne da konzumira psihoaktivne supstance.

Tridesetdevetogodišnji pevač, koji je priznao da je konzumirao heroin i kokain u prošlosti, navodno je divlje dane ostavio iza sebe. On tvrdi da bi žrtvovao svoju trezvenost radi devetomesečne ćerke Teodore.

- Pratio bih je ako bi želela da proba drogu, mada zaista sumnjam da će biti kao ja. Nažalost, svestan sam da se takve stvari uvek mogu desiti, ali mislim da bih se snašao i u takvoj situaciji - rekao je brižni tata.

Pevač je napisao i pesmu o nevoljama koje su ga snašle u prošlosti, pa je bio prinuđen da se prijavi na terapiju odvikavanja 2007. godine. On je vodio dugogodišnju bitku sa alkoholom, depresijom i zavisnošću od psihoaktivnih supstanci, a emotivnu pesmu o svojoj borbi posvetio je svojoj ćerkici.

Zorana Stanković

makonda-tracker