Farma 4: Ćao, Tarote!

0
Posle duela, farmer sa najmanje glasova je bio Milan Radonjić, zvani Milan Tarot.

Stanija je čvrsto rešila da ostane na Farmi, pa je od ranog jutra učila. Dok su svi ostali spavali, Stanija je ustala, obavila jutarnje aktivnosti, a potom se bacila na učenje. Preslišavala je samu sebe do tada naučeno gradivo.

Tarot je, posle komentara kako niko na Farmi ne zna čak ni vic da ispriča, podelio sa Filipom svoje mišljenje o situaciji prethodne večeri kada je Jovana dala štapić Staniji. Tarotu je ovaj Jovanin potez nepojmljiv. Filip je rekao da je ona to uradila bez ikakvog razloga. U prilog tome, po njegovom mišljenju, ide i to što, pošto je ustala, Jovana nije znala šta da kaže. Tarot je siguran da je Jovana ljubomorna na Staniju, jer je primetio da kada god neko laska Staniji, Jovana ludi. Filip je na to dodao da je Jovana umislila da je neka misica, a zapravo se samo fotografiše, a zapravo nema nikakvih dodirnih tačaka sa misicama. Tarot je priznao Filipu da je očekivao ozbiljan konflikt između Stanije i Jovane pošto je Filip prvi put napustio Farmu, međutim, do toga nije došlo. Njima je zasmetalo i to što su primetili da Jovana konzumira alkohol. Potom je priča prešla na vezu Jovane i Danijela. Tarot je mišljenja da Jovana ne gaji emocije prema Danijelu, da je to samo farsa zarad što boljeg plasmana. Filip je primetio da se Danijel par puta osvrnuo na to da je Jovana bivša njegova (Filipova) devojka.

U radionici su Radojka i Sha. Radojka mu je pričala Tarotovo proricanje od ranije. Tarot je rekao da postoji mogućnost da izbačeni farmer bude Era, a da će on (Tarot) uzeti glavnu nagradu. Pored toliko jakih imena, Tarot nema šanse, prokomentarisala je Radojka. Sha je zaključio da Tarot nije vidovit, ali da ima neke svoje proračune koji su tačni.

Vesna i Radojka su pričale o problemima. Vesna je rekla da ne voli da se problemi talože, te da ona mora sve odmah da reši, a ne da drži u sebi. Za sebe tvrdi da je iskrena osoba, i smatra da sve treba reći odmah i u lice. Za one koji lažu smatra nesrećne i siromašne ljude i u materijalnom i u duhovnom smislu.

Stanija je sa Filipom podelila svoja razmišljanja o nominacijama protekle večeri i razlozima za davanje štapića. Stanija i Filip su brojali koliko su se puta našli u Areni, a koliko su puta bili kažnjeni. Staniji nije jasno, kako je rekla, da neki ljudi naprave veću grešku i sakriju to, a njima dvoma to ne polazi za rukom. Potom je Stanija priznala Filipu da joj je on najlepša stvar koja joj se dogodila na Farmi.

Tarot je sa Filipom podelio svoje mišljenje o Danijelu. Kaže, ima utisak da Danijel sve manje priča sa Filipom. Na Filipovo pitanje zašto tako misli, Tarot je odgovorio rečima da je ovaj verovatno ljubomoran na njega. Filip je potom rekao da je primetio kako je Danijel u početku više vremena provodio sa Stanijom nego sa Jovanom. Tarot je uveren da Danijel ima neku odbojnost prema Filipu, jer je komentarisao da je Filip sigurno jak sa glasovima. Zatim su pomenuli kako je Danijel počeo da ga kopira u svemu, pa čak i u držanju za ruke, spavanju u istom krevetu sa voljenom osobom, zajedno sede za stolom, itd...

Aki je podelio sa farmerima deo svog puta do uspeha. Rekao im je kako su ga u školi svi vršnjaci zafrkavali da nikada neće uspeti, pa zbog svog inata nikada nije bio popularan u društvu. On je sada čvrsto rešio da uspe kako bi svima dokazao suprotno.

Ognjen je posetio farmere kako bi eliminisao najslabijeg farmera. On je iskoristio priliku, pa je Goci dao tajni zadatak da ne sme da priča da je, i šta je raidla ostalim farmerima. Vesna je dobila zadatak da svako jutro Goci skuva kafu.

Posle duela, farmer sa najmanje glasova je bio Milan Radonjić, zvani Milan Tarot. On se pozdravio sa farmerima, da bi potom krenuo put Šimanovaca.

Po izbacivanju Milana sa Farme, ukućani su dobili niz pisama suđenja koja su protekla u iznenađujuće mirnoj atmosferi.

makonda-tracker