Novi život Kejti Holms

0
Kao žena Toma Kruza, Kejti je živela više nego raskošnim životom: ceremonija venčanja je bila organizovana u italijanskom zamku, dom joj je bio u vili na Beverli Hilsu, putovala je ličnim aviono, a oko sebe imala je celokupan stilistički tim zadužen za njen sa
Kejti Holms, Guliver/Getty Images
Kejti Holms, Guliver/Getty Images

Kejti Holms, kako prenosi portal People, sada živi u dvosobnom stanu na Menhetnu, a vožnju luksuznom limuzionom je zamenila vožnjom metroom. Međutim, to je život koji je Kejti odabrala i kojim ona želi da živi. Napustivši Toma nakon šest godina braka, mlada glumica je odlučila da živi skromnijim životom i da se povuče malo od očiju javnosti. Kao samohrana majka, Kejti se opredelila da svoje vreme više fokusira na svoju devojčicu, Suri, što podrazumeva i činjenicu da ne posvećuje toliko vremena svojoj karijeri.

- Suri je njoj na mestu broj jedan! Kejti je sebi stvorila život u kome istinski uživa. Ona pokazuje toliko snage i kao majka i kao žena – rekao je izvor bliak glumici.

Takođe i romantični život je stavila po strani.

- Za novu vezu još uvek nije spremna i kako ona sama tvrdi, to joj trenutno nije ni potrebno. Kada je ostavila Toma, opet se vratila na staro. Njen stav je bio u redu, dobro, idemo prionuti na posao. Nije joj bilo lako, ali je zaista srećna. Ona gura dalje! – kaže neimenovani producent.

makonda-tracker