Dženifer Lopez dobila zvezdu na holivudskoj Stazi slavnih

0
Latinoamerička pevačica i glumica, Dženifer Lopez, koja iza sebe ima čak petnaest godina uspešne karijere, postala je 2500 hiljadita zvezda na holivudskoj Stazi slavnih!
Dženifer Lopez, foto:Getty
Dženifer Lopez, foto:Getty

Dženifer Lopez je svakako jedna od najuticajnijih pop zvezda današnjice! Svojim jedinstvenim ritmom, glasom i muzikom, Džej Lo je uspela da za kratko vreme postane pevačica koja će grabiti prva mesta svetskih top lista, pravi spektakularne koncerte i pleni pozitivnom energijom.

Pevačica i glumica je postala jubilarna 2500 zvezda na holivudskoj Stazi slavnih, čime joj je zaslužno učinjena velika čast  U društvu dečka Kaspera, dece Maksa i Eme, Džejn Fonde i kolege Pitbula, ali i brojnih obožavatelja koji su vrištali tokom cele ceremonije, Dženifer nije krila svoje oduševljenje, ali i razneženost prilikom otkrivanja svoje zvezde.

- Osećam se predivno zvog ove ukazane časti! Ova zvezda je nešto što će me još više inspirisati da radim napornije i gradim sve veće snove u budućnosti. Nadam se da i vi osećate, kao ja da se sav ovaj trud isplatio i nadam se da sam dotakla vasa srca – obratila se kroz susze  fanovima Dženifer.

Inače, Džej Lo je kao glumica debitovala u filmu Selena, 1997. godine, kada je bila i nominovana za Zlatni globus, a ubrzo je  nominovana i za Gremi nagradu. Njen prvi studio album On the 6, objavljen je 1999. godine, a kako mediji pišu izgleda da će Dženifer objaviti u novembru svoj deseti, jubilarni album. Pored pevačke i glumačke karijere, Dženifer se oprobala i u ulozi žirija prošle godine u američkoj verziji takmičarskog rijaliti šoua, Američki Idol.

Pogledajte kako je to izgledalo:

 

makonda-tracker