Saša Matić uvek u korak s tehnologijom

0
Folk pevač Saša Matić raduje se otvaranju sajta magazina Story jer će i u inostranstvu moći da prati ekskluzivne izveštaje o dešavanjima na domaćoj javnoj sceni
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Saša Matić u poslednje vreme često putuje jer pored brojnih nastupa, trenutno i snima etno album u Nemačkoj. Kako bi ostao u kontaktu sa dešavanjima u zemlji, na Internetu čita dnevne novine i komunicira sa prijateljima. Nedavno je kupio kompjuter sa specijalnim programima zahvaljujući kojem je sada u mogućnosti da prati sva dešavanja.

- Ujutru kada ustanem, prvo na Internetu pročitam sve dnevne novine i slušam vesti iz zemlje i regiona. Vrlo lako sam se privikao na ovakav kompjuter koji mi sada pomaže i prilikom komponovanja. U poslednje vreme imam više vremena, pa mogu da se posvetim stvaranju pesama. Kada sam izdao prvi album imao sam toliko obaveza, da više nisam imao vremena za komponovanje – iskren je Matić. Inače, Saša je od onih ljudi koji obožavaju tehniku i modernu tehnologiju, pa se u poslednje vreme posvetio održavanju svog oficijelnog sajta, gde sa svojim fanovima deli zanimljive trenutke sa nastupa.

Ksenija Konić

TAGOVI: Saša Matić
makonda-tracker