Danina Jeftić: Uz sina, naš život je lep

0
Glumica Danina Jeftić i njen partner, producent Aleksandar Kokanjac, 8. juna postali su ponosni roditelji svom nasledniku Maksimu, a srećni tata otkriva kako se oseća nakon što je njihov život obogatila prinova
Danina Jeftić, Foto: Ivan Dobričić, Story press
Danina Jeftić, Foto: Ivan Dobričić, Story press

Zvezda serijala Montevideo, Bog te video Danina Jeftić (26) prvog dana juna postala je mama dečaka kojem su njen suprug, uspešni producent Aleksandar Kukanjac (36), i ona dali ime Maksim. Mlada mama porodila se u Ginekološko akušerskoj klinici Narodni front u Beogradu, a o njenoj trudnoći i porođaju brinuli su doktori Bojan i Aleksandra Vasić, kao i anesteziolog Miki Pastar. Maksim je po rođenju bio težak tri kilograma i tri stotine pedeset grama, dugačak 52 centimetra, a od lekara je dobio ocenu deset. Glumica je sve vreme uživala punu podršku svog izabranika koji se trudio da joj ispuni svaku želju, a njih nije bilo mnogo jer je Danina već nekoliko puta isticala kako nije razmažena i zahtevna trudnica. Ponosni tata jedva je dočekao dan kada su njegova draga i sin Maksim napustili porodilište.

- Danina i ja smo presrećni! Sve je prošlo u najboljem redu, beba i mama osećaju se odlično i jedva sam čekao da napuste Narodni front i dođu kući. Sada kada su stigli, moram reći da nam je baš lepo - ne krije sreću Aleksandar, a rođenje sina obeležio je kako i dolikuje, u krugu porodice i svojih prijatelja.

- Nisam sklon tome da organizujem velika proslave, ali ovo je bio poseban povod i obeležio sam ga na najbolji mogući način, sa svojim najbližima. Slavili smo do jutra - iskren je novopečeni tata koji će se u narednim mesecima zajedno sa svojom dragom posvetiti malom nasledniku.

Inače, Danina i Aleksandar otpočeli su vezu početkom 2012. godine tokom rada na predstavi Ludi od terapije koja je postavljena na sceni Stamenković u UK Palilula, a čiji je Kukanjac bio producent. Krijući svoju vezu od medija, osvajali su jedno drugo na najromantičniji način, a posle godinu i po dana zajedničkog života stigla im je i najlepša potvrda njihove ljubavi.

Danilo Mašojević

makonda-tracker