Vuk Kostić - Srećno zaljubljen

4
Srce sve uspešnijeg glumca Vuka Kostića odnedavno je zarobljeno najnežnijim osećanjima prema atraktivnoj brineti s kojom se prošlog četvrtka prvi put pojavio u javnosti

Dok čeka premijeru predstave Miris kiše na Balkanu u pozorištu Madlenijanum, koja će biti izvedena 12. aprila, talentovani glumac Vuk Kostić slobodno vreme najčešće provodi sa svojom emotivnom partnerkom Anom, sa kojom se zabavlja tek nekoliko nedelja. Nakon što je novu ulogu uvežbao do perfekcije, mladi umetnik ima dovoljno vremena i za noćni provod, a prošlog četvrtka prvi put se pojavio u javnosti sa svojom novom i to prelepom izabranicom. Pažnju zaljubljenom paru privukla je proslava upriličena u Grand kazinu na kojoj je prisutne zabavljao pop pevač Vlado Georgiev, a Vuk, koji inače nije sklon tome da sa svojim devojkama posećuje prestoničke događaje, samo je tim gestom potvrdio da sa atraktivnom brinetom ima ozbiljnije namere.

Dok su uživali u Barbinom repertoaru u Grand kazinu im se pridružila Vukova prijateljica i koleginica Sloboda Mićalović sa kojom su tokom ostatka večeri uživali u izuzetno prijatnom ćaskanju. Budući da je za razliku od nekih svojih kolega svestan koliko njegov ljubavni život zanima one koji vole njegove uloge, Vuk je bez ustezanja, samo za Story, prokomentarisao svoju novu emotivnu situaciju.

- To što ste nas videli kako se ljubimo samo znači da smo izuzetno bliski. Šalu na stranu, tačno je da trenutno imam vremena za ljubav, ali rano je da govorim o detaljima... - ljubazno je i s osmehom na licu odgovorio simpatični glumac o vezi sa zanosnom Anom.

Nikola Rumenić

TAGOVI: Vuk Kostić
makonda-tracker