Kim Kardašijan: Neobično ime za devojčicu

0
Jedna od najpoznatijih starleta koja je na svet donela ćerkicu, pre samo nekoliko dana priznala je da je već muči misao da mora što bre da se oslobodi nepotrebnih kilograma.
Kim Kardašian, foto: Getty images
Kim Kardašian, foto: Getty images

Rijaliti zvezda otkriva kako je uzbuđena što je postala majka jedne devojčice i da se njena sreća ne može porediti ni sa čim na svetu!

- Ne mogu verovati! Oko mene je totalna ludnica! Presrećna sam  – izjavila je Kim!

S obzirom na činjenicu da se Kim Kardašijan porodila tek pre nekoliko dana, ona nije u stanju da vežba, te se mora strogo držati propisanih dijeta. Starleta koja je dobila nekoliko kilograma zbog trudnoće strogo pazi šta jede, a čak je zamolila porodicu i prijatelje da joj ne donosle slatkiše kada joj dođu na čestitanje. Kim se i dalje nalazi u bolničkoj sobi koja je ispunjena od dna do vrha cvećem, ali več razmišlja o na koji način če se vratiti u savršenu formu.

- Želi se što pre vratiti u formu, to joj je jako važno – otkrio je izvor blizak pevačici.

Kim je tokom svoje trudnoće vežbala sa slavnim trenerom Trejsi Anderson, ali videvši kako je njena sestra Kloi uspela da za vrlo kratko vreme smšra uz pomoć trenera Gunara Petersona, razmišlja da promeni trenera.

Nakon spekulacija o imenu deteta poznatog para, krštenica je otkrila pravo ime - North West. Ponosni roditelji su joj već dali nadimak Nori.

 

makonda-tracker