Predstavnici sedme sile pevali na Naxi plaži

0
U sredu, 19.juna na Naxi plaži ispred Ušće Shopping Centra održano je karaoke takmičenje, na kojem su pevačke snage odmerili brojni predstavnici elektronskih i štampanih medija.

Karaoke za novinare osmišljen je kao vid medijskog druženja, a veče je proteklo uz mnogo pesme i pozitivne atmosfere. Beogradski novinari pevali su na glavnoj bini Naxi plaže najveće hitove domaće i strane muzike, a najboljima su dodeljene i vredne nagrade, koje je za takmičare pripremio T Group sa brendom 2Jewels.



Nakon predstavljanja svih takmičara, žiri u sastavu: Maja Rakovic, vlasnica i glavna i odgovorna urednica Naxi radija, Suzana Mančić, TV lice i spisateljica i Vanja Bulić, novinar i pisac, odlučio je ko je bio najbolji, pa su njihove najveće simpatije osvojile Lisice, grupa novinarki televizije Kopernikus koje su osvojile treće mesto, drugo mesto poneo je glumac i voditelj jutarnjeg programa na Naxi radiju Žarko Stepanov, dok je jegnoglasnom odlukom prvo mesto odnela novinarka Blic-a i 24 sata Zorica Lazarević , koja je u finalu pevala pesmu Someone like you, popularne pevačice Adel.



I posle završetka programa na glavnoj bini, svi predstavnici medija ostali su na Naxi plaži, uživajući u kafeu Koketa uz muziku Naxi radija u tropskoj atmosferi junske letnje noći.

makonda-tracker