Nina Badrić i Janko Popović Volarić: Ljubav se ne može sakriti

0
Iako još nisu spremni da to priznaju javnosti, sve intenzivnije blisko druženje pevačice Nine Badrić i glumca Janka Popovića Volarića po mišljenju mnogih dokaz je da se među njima rodila strasna romansa
Nina Badrić, Foto: Story press
Nina Badrić, Foto: Story press

Hrvatska pop zvezda Nina Badrić (40) nalazi se pred izazovima nove emotivne veze, pošto ona i glumac Janko Popović Volarić (33) sve češće uživaju u zajedničkim druženjima i šetnjama centrom Zagreba što je u susednoj zemlji podstaklo glasine o njihovoj izuzetnoj bliskosti. Pevačicu i glumca upoznali su zajednički prijatelji još prošle godine, a ovih dana mogu se videti na gotovo svim javnim događajima u hrvatskoj prestonici. Par je prošlog meseca fotografisan na proslavi rođendana Ninine poslovne saradnice Mije Milovčić koja godinama poznaje Janka jer je 2009. bila jedan od organizatora njegovog venčanja s glumicom Jelenom Veljačom (32). Na jednom od poslednjih javnih druženja, Badrićeva i Volarić proveli su čitavo veče u društvu prijatelja, a sve to ovekovečio je fotograf magazina Story. Sudeći po nežnim pogledima i diskretnim dodirima Nina i Janko očito su preboleli raspad svojih brakova pa su opušteno ispijali piće i prepričavali svoje emotivne anegdote. Šarmantni glumac sve vreme  je zasmejavao pevačicu i u nekoliko navrata nežno joj se približio, a deo večeri ovo dvoje uspešnih umetnika  proveli su sami u razgovoru.

- Zauzeta sam poslom,  a ljubav se ionako ne može sakriti kao ni kašalj - rekla nam je zagonetno harizmatična Zagrepčanka. Bliski prijatelji novog para opisuju ih kao ljude sličnog karaktera koje krasi pristupačnost i jednostavnost. Čini se da je Nina prvi put nakon razvoda upravo u Janku pronašla muškarca s kojim ima mnoštvo zajedničkih tema. Osim što se oboje bave umetnošću, i jedno i drugo iza sebe imaju okončane bračne veze. Janko se od koleginice Jelene Veljače razveo prošle godine, dok je Nina jedanaest godina bila u vezi sa Bernardom Krasnićem (35), od čega su sedam proveli u braku. Od ovog poznatog zagrebačkog ugostitelja, s kojim se venčala u avgustu 2006. godine, razišla se u drugoj polovini prošle godine.

- Nina i ja imamo zajedničke prijatelje i kroz ta zajednička druženja i mi smo postali bliski. Drago mi je zbog toga. Ukoliko se nađem u novoj vezi, ja ću vam to, svakako, odmah javiti -  kaže Volarić u izjavi za naš magazin ne želeći da razotkrije prirodu svog odnosa sa pevačicom. Bivši suprug Jelene Veljače glumio je u nekoliko sapunica, poput Najboljih godina, Sve će biti dobro, Ponos Ratkajevih, te telenoveli Larin izbor koja se ovih dana emituje na TV B92, a u mnogim od ovih projekata sarađivao je sa svojom bivšom suprugom.

Nikola Rumenić

makonda-tracker