Miloš Krasić: Jedva čekamo drugu bebu

0
Nakon što su se četiri i po godine posle sklapanja građanskog braka venčali i u manastiru gde su krstili dvoipogodišnju ćerku Milu, fudbaler Miloš Krasić i njegova izabranica Mirjana priželjkuju drugo dete
Miloš Krasić, Foto: Studio Color 24
Miloš Krasić, Foto: Studio Color 24

Četiri i po godine nakon što su na romantičnoj ceremoniji u Novom Sadu sklopili građanski brak, fudbaler Miloš Krasić (29) i njegova izabranica Mirjana (30) krunisali su svoju ljubav i crkvenim venčanjem. Ovaj prelepi čin spojili su i sa krštenjem dvoipogodišnje ćerkice Mile koja je bila glavna zvezda dvostruke proslave na koju su pozvali samo najuži krug prijatelja.

- Venčanje smo obavili u manastiru Hopovo na Fruškoj gori, za koji smo izuzetno vezani jer se tamo venčao moj brat i krstio svoju decu. Bila je to sjajna intimna ceremonija za naš najuži krug ljudi – počinje razgovor za Story atraktivna brineta čija ćerka se odlično zabavljala na ceremoniji krštenja.

- U manastiru smo bili samo sa kumovima. Obavljena su četiri krštenja odjednom i dok su ostala deca plakala, naša Mila ni suzu nije pustila i sve joj je bilo veoma zabavno. Kada ju je sveštenik polivao svetom vodicom, ona mi je dobacila: Oprao mi je kosu – kroz osmeh prepričava Mirjana i otkriva ko je kumovao na ovoj intimnoj ceremoniji.

- Stalno smo odlagali venčanje jer nismo mogli da uskladimo vreme zbog Miloševih obaveza, ali presrećna sam što smo krstili ćerku i  venčali se u manastiru. Milu je krstila moja drugarica Ana Živković iz Smedereva s kojom smo porodično izuzetno bliski. Miloša je venčao njegov prijatelj i kolega Milan - Lane Jovanović dok je moja kuma bila modna dizajnerka Ivana Mrđa, supruga fudbalera Dragana Mrđe – ističe izabranica plavokosog sportiste koji je aktuelnu fudbalsku sezonu završio u turskom Fenerbahčeu. Često menjanje adrese usled sve boljih fudbalskih angažmana, sprečavalo je slavnog sportistu da ranije organizuje crkveno venčanje.

- Sve je bilo svečano i lepo, a nakon venčanja i krštenja otišli smo na ručak. Malo smo se i proveselili uz pesmu Dare Bubamare koja nas je zabavljala dva sata i ona je napravila potpuni haos – priča Miloš koji je stajling za svečanu ceremoniju na Fruškoj gori prepustio svojoj životnoj saputnici.

- Mila je nosila kuminu kreaciju iz dečje kolekcije Mademoiselle, a Miloš i ja smo se sami stilizovali – uz osmeh kaže gospođa Krasić čiji suprug priželjkuje da se makar još jednom ostvari u ulozi oca.

- Mnogo bismo voleli da nam se sada dogodi i proširenje porodice. Jedva čekamo da dobijemo drugo dete jer bi nam to upotpunilo porodičnu sreću – zaključuje poznati fudbaler u razgovoru za Story.

Nikola Rumenić

 

 

makonda-tracker