Aleksandar Ignjovski: Zakletva na večnu ljubav

0
Posle šest godina zabavljanja, fudbalski reprezentativac Aleksandar Ignjovski venčao se sa svojom voljenom devojkom Jelenom za koju kaže da je idealna žena za njega
Aleksandar Ignjovski, Foto: Privatna arhiva
Aleksandar Ignjovski, Foto: Privatna arhiva

Protekla nedelja ostaće upamćena po brojnim venčanjima na javnoj sceni. Ni ovaj put nisu izostali predstavnici sportske branše koji su veoma ažurni po pitanju svog emotivnog života. Naime, fudbalski reprezentativac Srbije i član nemačkog Verdera, Aleksandar Ignjovski (22), rekao je sudbonosno da izabranici svog srca, studentkinji menadžmenta Jovani (21). Na taj način, zaljubljeni par krunisao je šestogodišnju vezu. Građansko venčanje obavljeno je u Opštini Pančevo, a najuži članovi porodice zajedno sa svatovima i kumovima, Slobodanom Jevtićem i Ivanom Vasiljević, proslavili su svečani čin u restoranu Mali raj.

- Stvarno imam veliku privilegiju što sam uspeo da pronađem srodnu dušu, ljubav svog života i moju veliku podršku u svakom smislu. Brak sa Jovanom bio je logičan sledeći korak u našoj divnoj vezi. Presrećan sam – kaže Aleksandar koji sa suprugom planira da  sredinom ovog meseca organizuje veliku svadbu u Pančevu, kada mu se  završe aktuelne obaveze u reprezentaciji Srbije. Inače, ovo dvoje mladih supružnika važe za veoma stabilan emotivni par kojem ni česta razdvojenost zbog fudbalerovih poslovnih ugovora koji ga vode van granica Srbije, nije uspela da naruši idilu.

- Naša romansa započela je na moju inicijativu, posle jedne školske žurke na kojoj sam je primetio. Od tog trenutka znao sam da je ona prava devojka za mene. Pošto često putujem, jednom prilikom došao sam na ideju da je iznenadim. Slagao sam je da sam otišao na pripreme sa timom jer su one počinjale tek dva dana kasnije. Pojavio sam se na njenim vratima sa cvećem i poklonom, što je bio jedan baš lep trenutak - kaže domišljati sportista kojem ništa nije teško kada je reč o sreći njegove voljene izabranice.

Moni Marković

 

TAGOVI: 123Venčanje
makonda-tracker