Milena Marić: Beba će nam doneti najveću radost

0
Nakon što su na intimnoj ceremoniji upriličenoj 30. maja u Opštini Voždovac sklopili građanski brak, glumica Milena Marić i diplomirani politikolog Mladen Subašić otišli su na svadbeno putovanje po Evropi gde već kupuju stvarčice za prinovu
Milena Marić, Foto: Vladimir Šporčić
Milena Marić, Foto: Vladimir Šporčić

Kada su jedne prohladne aprilske noći 2012. godine osetili prve međusobne simpatije, glumica Milena Marić (31) i politikolog Mladen Subašić (28) nisu imali krupne životne planove na vidiku. Ona je nakon povratka iz Kostarike, gde je u ulozi reportera propitivala učesnike rijaliti šou-programa Survivor, želela samo da se nekoliko meseci bezbrižno provodi i dobro odmori, ali planove joj je pomutio markantni diplomac Fakulteta političkih nauka u kojem je ubrzo prepoznala partnera za ceo život. Njihova veza započela je pod velom tajne. Milena je početkom tog turbulentnog proleća raskinula dugogodišnju vezu i čista srca pružila šansu naizgled hrabrom Mladenu koji se nakon nekoliko kraćih veza uhvato u koštac sa osvajanjem, u tom trenutku, jedne od najpoželjnijih domaćih poznatih dama. Kupila ga je šarmom i neposrednošću, ubrzo nakon što su se prvi put slučajno sreli u kafiću Flert na Novom Beogradu. Susretu je, bez njihovog znanja, kumovao njihov sadašnji venčani kum kojem su nakon toga prvi put priznali silinu uzajamnih emocija u vezi koja se poput vrelih letnjih temperatura rasplamsala na Crnogorskom primorju gde su zajedno proveli gotovo tri meseca. Po povratku u Beograd otpočeli su i zajednički život u naselju Braća Jerković odlučni u nameri da zajedno kreiraju srećnu budućnost.

- Mada smo preskočili veridbu, venčanje je bilo logičan sled događaja u našoj vezi – kroz osmeh kaže novopečeni mladoženja koji je zajedno sa svojom voljenom na intimnu ceremoniju pozvao samo najbliže članove dveju porodica, kumove i nekoliko bliskih prijatelja. Na sklapanju bračnih zaveta u Opštini Voždovac bili su prisutni Mladenovi roditelji Verica i Veljko Subašić, Milenini roditelji Selma i Stanko, kao i njen rođeni brat Miloš Marić, koji su za ovu priliku doputovali iz Budve, potom Mladenov rođeni brat Dušan Subašić sa devojkom Jelenom Volf i mladini brat i sestra od tetke Nemanja i Nevena. Nakon polaganja bračnih zaveta tokom kojih je Milena uzela Mladenovo prezime, par se zajedno sa zvanicama i u društvu Milenine tetke i teče, kao i venčanih kumova, preselio u romantični ambijent restorana Lorenzo i Kakalamba u kojem su ponosno pozirali za magazin Story pre nego što je u čast sklapanja braka poslužen svadbeni ručak. Na putu do ovog ambijenta uživali su u šampanjcu i jagodama u prelepo ukrašenom oldtajmeru koji im je poklonila mladina kuma, novinarka i TV producentkinja Vanja Cvetkov.

- Burme smo odabrali u Zlatarni Celje i obe su od belog zlata – ističe Milena kojoj je jetrva Jelena na venčanju ukrasila glavu specijalno iskreiranim komadom nakita iz njihove zajedničke kolekcije Lalla za koju im je najveća inspiracija bila folk diva Svetlana – Ceca Ražnatović. Veselje i smeh na svadbenoj ceremoniji upotpunile su anegdote iz Mileninog trudničkog života budući da će ona kroz dve nedelje ući u peti mesec blagoslovenog stanja. Tada će se znati i pol bebe fatalne Line iz serije Budva na pjenu od mora.


- Kao svaka Crnogorka priželjkujem sina, ali polako popuštam pod Mladenovim geslom: Svejedno mi je, samo neka je živo i zdravo – priča Milena koja izgleda savršeno. I dok su zvanice još prepričavale utiske sa njihovog intimnog venčanja, mladenci su se iste večeri zaputili na medeni mesec. Odlučni da proputovanje Evropom provedu bezbrižno i na krilima najtananijih emocija kakve ih vežu, isključili su mobilne telefone i automobilom koji su dobili kao svadbeni poklon od Mladenovog oca Veljka Subašića, zaputili se prema Budimpešti. Tamo su proveli dva dana i zatim preko Beča nastavili put svojih omiljenih destinacija, Pariza i Barselone. Prvu polovinu juna provešće u kreiranju najslađih bračnih snova, a zatim će se, nakon Mileninog ultrazvučnog pregleda na kom će saznati pol bebe, oboje posvetiti promociji unikatnog nakita koje će u vidu ekskluzivne kolekcije ovih dana biti pušteno u prodaju.

Nikola Rumenić

makonda-tracker