Rijana najgledanija na Youtube portalu

0
Kako prenosi magazin Bilbord, poznata pevačica sa Barbadosa je u utorak u ranim jutarnjim časovima pretekla svog kolegu Džastina Bibera po broju pregleda na youtube portalu i time postala najgledaniji izvođač.
Rijana, foto Guliver/Getty Images
Rijana, foto Guliver/Getty Images

Svojevremeno je Lejdi Gaga, koja je ujedno bila i prva umetnica koja je uspela da probije granicu od milijardu youtube pregleda, bila neprikosnovena  što se tiče broja pregleda njenih uvrnutih video spotova. Međutim, ambiciozni mladi tinejdž pevač, Džastin Biber je posle samo mesec dana preuzeo vodeću poziciju oborivši granice od dve i tri milijarde pregleda, ali ga je pre samo nekoliko dana Rijana uspela da pretekne i baci sa trona.

Naime, sedamdesetsedam videa na Rijaninom oficijalnom VEVO kanalu sada ukupno ima 3,784 milijarde pregleda, te je zvanično prestignuvši Bibera, postala izvođač koja ima najviše pregleda. Za Rijaninu veliku popularnost su naravno zaslužni njeni verni pratioci na youtube kanalu, kojih ima preko 8,73 miliona, što je 3,7 miliona više nego što Biber ima. Slična razlika se uočava i na društvenoj mreži facebook, gde Rijana beleži sedamdesetdva miliona lajkova, dok ih Biber ima znatno manje, samo pedesetčetiri miliona.

Na poziciji broj 3 po broju pregleda na youtube kanalu nalazi se PSY sa 3.1 milijarde pregleda, prati ga Eminem sa 2.4 milijarde, Lejdi Gaga sa 2.25 milijarde i konačno Šakira sa 2 milijarde pregleda.

makonda-tracker