Milena Marić i Mladen Subašić: Medeni mesec uz čardaš

Lepa glumica Milena Marić i njen suprug Mladen Subašić bili su na svadbenom putovaju po evropskim metropolama.
0
1 / 7

Sve popularnija, mlađana glumica Milena Marić i njen suprug politikolog Mladen Subašić nedavno su stali pred matičara i izgovorili sudbonosno – da! Nakon svadbenog ručka, mladenci su spakovali kofere i krenuli na svoje prvo svadbeno putovanje, i to po evropskim metropoloama. Na mapi su se našli Prag, Beč i glavni grad Mađarske – Budimpešta.

U zemlji čardaša, tačnije u bumipeštanskom hotelu Ramada Aquaworld Resort, mladenci su proveli nekoliko dana, a na raspolaganju im je bio de luks apartman.

- Zbog obaveza nismo imali puno vremena, ali smo nedelju dana koja nam je bila na raspolaganju, maksimalno iskoristili, kaže lepa glumica i dodaje:

- Nakon Beča i Praga, Budimpešta je došla kao šlag na tortu. Oboje obožavamo termalnu vodu, pa smo dobar deo dana provodili u bazenima. Telefoni su nam bili ugašeni, a jedine obaveze koje smo imali, bili su odlasci na masaže, u aqua world i restorane. Dok je Mladen uživao u vodenim vratolomijama, ja sam degustirala mađarske specijalitete - kaže Milena.

Glumica koja se slavu stekla zahvaljujući ulozi Line u seriji Budva na pjenu od mora, treutno radi na novoj liniji nakita za telo i kosu, a sa supurugom Mladenom, i na odabiru imena za bebu. Par će naime, za nešto više od četiri meseca dobiti prinovu, nakon čega sledi crkveno venčanje i putovanje na neku od dalekih destinacija.

 

 

makonda-tracker