Olja Karleuša - Slatki princ našeg ljubavnog carstva

0
Nakon visokorizične trudnoće i nekoliko meseci teškog prilagođavanja roditeljstvu, folk pevačica Olja Karleuša i njen nevenčani suprug Predrag Petrović podredili su svoje karijere sreći njihovog sinčića Pavla
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Kada je prošle godine na veliki hrišćanski praznik Uskrs saznala da će postati majka, folk pevačica Olja Karleuša podredila je sve svoje obaveze što bezbrižnijim trudničkim danima. Međutim, uprkos ogromnoj sreći koju je proslavila sa svojim nevenčanim suprugom Predragom Petrovićem, već prvi mesec drugog stanja uneo je u njen život nemir i strah za buduću prinovu. Naime, zbog dijagnostikovanog hematoma u stomaku, Olju su lekari odmah obavestili da će tokom blagoslovenog stanja morati strogo da miruje kako bi bez velikih problema dočekala svog prvog naslednika.


- Imala sam vrlo rizičnu trudnoću i od devet meseci, pet sam provela ležeći u krevetu, a ustajala sam jedino da odem do toaleta. Stalno sam odlazila u bolnicu na kontrole, plašila sam se i molila Boga da nešto ne krene po zlu i da moje dete bude živo i zdravo. Agonija koja me je pratila tokom cele trudnoće završila se tek kada sam se porodila – priča ponosna mama koja je svom sinu dala ime Pavle, po svom pokojnom ocu. Nakon devet mučnih meseci, drugog januara 2009. godine na svet je došao preslatki dečak težak četiri kilograma i dugačak pedeset i dva centimetra, koji je u ljubavlju ispunjeni dom Olje i njenog dragog uneo beskrajnu radost.

Aleksandra Dimitrijević

makonda-tracker