Goca Tržan i Ajs Nigrutin ukrstili rekete

0
U nedelju, na Olimpu odigrano je finale teniskog turnira Mozzart Fjučers 2013 u kom su se nadmetali Danilo Petrović i Miljan Zekić. Pobednik Miljan Zekić zaslužno je poneo titulu najboljeg učesnika Mozzart Fjučers 2013 turnira čiji nagradni fond iznosi 10.000

Specijalni gosti turnira bili su Goca Tržan i Ajs Nigrutin, koji su odmerili snage i ukrstiti rekete na dan finala turnira i zabavili sve prisutne.

- Ja sam pobornik sporta i veoma često treniram na  Olimpu. Kondiciono sam se spremila za meč, ali Ajs je bio spretniji sa reketom i iskreno, bolji je od mene.  Kako je Ajs ipak džentlmen, dopustio da ja pobedim. Drago mi je što sam imala priliku da učestvujemo na Mozzart Fjučers turniru koji je veoma važan za mlade tenisere i pruža im mogućnost da se osvoje ATP poene za sva dalja takmičenja – izjavila je Goca Tržan nakon meča.

Ajs Nigrutin se takođe spremao i trenirao kako bi postigao što bolji rezultat, a svoje oduševljenje nakon odigranog meča nije krio.

- Meč je bio super, uspeo sam čak i da odrepujem par strofa koje sam napisao specijalno za Mozzart Fjučers turnir. Trenirao sam četiri puta dnevno i pokazao svoje umeće, ali i Goca se trudila tako da je na kraju rečeno da je ona pobednica. Jedva čekam neke nove mečeve gde ću biti još jači – rekao je Ajs.

Prema rangu učesnika, ovogodišnji turnir bio je jedan najjačih do sada održanih Mozzart Fjučers turnira. Kvalifikacije turnira počele su 8. juna, a učesnici su dosli iz više od 25 zemalja sa svih kontinenata.

makonda-tracker