Keti Peri: Prvi put otvoreno o razvodu

0
Pevačica se sa svojim suprugom nije čula od kada joj je poslao poruku da želi razvod
Keti Peri, foto: BANG
Keti Peri, foto: BANG

Par se rastao u decembru 2011., samo 14 meseci od stupanja u brak u Indiji. Agonija oko razvoda završila se u julu prošle godine, a Keti tvrdi da se sa Raselom nije čula kada ju je iznenadio neprijatnim vestima.

- On je veoma pametan i drag čovek, a ja sam bila veoma zaljubljena u njega kada smo se venčali. Recimo da se sa njim nisam čula od trenutka kada sam primila SMS poruku da želi da se razvedemo - iskrena je bila Keti u intervjuu za američko izdanje magazina Vogue.

Pevačica priznaje da je su i njena turneja California Dreams Tour i gust raspored doprineli razvodu.

Ipak, dvadesetosmogodišnja pevačica tvrdi da Rasel nije mogao da podnese činjenicu da je u braku sa jakom i sposobnom ženom.

- Snosim odgovornost za propast svog braka. Priznajem, često sam bila na putu. Ipak, stalno sam ga zvala, i trudila se da budem kući što je duže moguće. Prvi put kada sam ga srela, on je želeo nekoga ravnog sebi. I verujem da je bilo tako, ali kada je shvatio da sam zaista sposobna, nije mogao to više da podnese. Nije mu se dopala ideja da sam šef svoje turneje, nisam imala njegovu podršku. Uspela sam da nastavim normalan život i nakon razvoda - iskrena je bila Keti.

Ona je bila u emotivnoj vezi sa Džonom Majerom, ali su je okončali u martu.

Zorana Stanković

makonda-tracker