Rijana: Krenula na terapiju za slomljeno srce?

0
Pevačica se navodno prijavila terapiju od 12 koraka kako bi prebolela raskid sa Krisom
Rijana, Foto: Bang
Rijana, Foto: Bang

Lepotica sa Barbadosa je odlučila da zauvek ostavi Krisa Brauna, pa se navodno prijavila na kurs od 12 koraka koji će je izlečiti od patnje za bivšim dečkom.

Kris se pomirio sa bivšom devojkom Karučom Tren, što je Rijanu dodatno povredilo.

- Rijana je još uvek očajna i zaljubljena zbog svega što se desilo sa Krisom. Kao da je opsednuta njime, i, iako joj je rekao da je kraj, ona sa time ne može da se pomiri - rekao je blizak pevačicin prijatelj za britansko izdanje magazina Grazia.

Dvadesetpetogodišnja pevačica se prijavila na terapiju koja ima sličan program kao i terapija za odvikavanje od alkohola i droge, a u pauzi između nastupa, provešće tamo ukupno šest nedelje.

- Nakon razgovora sa psihoterapeutom, Rijana je odlučila da se prijavi na rehabilitacijski program i okane se svojih demona - dodao je prijatelj.

Terapija pod nazivom Izlečenje žena od seksualne zavisnosti, odigrava se na ranču u državi Tenesi, a pomaže ženama koje privlače zavisnici, nestašni momci i zlostavljači, kao i emotivno nedostupni partneri.

Rijana i Kris su se zabavljali 3 godine, raskidali su nakon svađe i tuče. Turbulentna romansa dvoje pevača završila se pre mesec dana.

Zorana Stanković

makonda-tracker