Marija Šerifović - Nikad ne kukam nad svojim jadima

0
Iako početak godine nije bio obećavajući za pop zvezdu Mariju Šerifović jer joj je preminula baka, a ubrzo potom i njena majka bila žrtva razbojnika, sada je spokojna u Švedskoj gde uživa veliku popularnost i poštovanje

Jedna od najtalentovanijih pevačica na našim prostorima koja je svojom zadivljujućom bojom glasa osvojila čitav Stari kontinent, Marija Šerifović, poslednjih meseci krupnim koracima osvaja evropsko tržište. Svoje nove hitove snima u švedskom gradu Malmeu, gde živi u jednoj od najviših evropskih nebodera, elitnoj zgradi Turning Torso, na obali Severnog ledenog mora. Budući da je u toj skandinavskoj zemlji Evrovizija izuzetno popularna, harizmatična srpska zvezda u Švedskoj odavno ima brojne fanove, a nedavno su ovu izuzetno cenjenu mladu umetnicu počastvovali i mestom predsednika žirija na tamošnjem izboru za evrovizijskog predstavnika u Moskvi. Iz tih razloga, Marija ne žali mnogo što je organizatori ovogodišnje Beovizije uopšte nisu pozvali niti  pomenuli tokom dva dana takmičenja.


- Nisam dobila poziv da gostujem na ovogodišnjoj Beoviziji, a pošto u Malmeu imam mnogo obaveza u studiju oko snimanja pesama za evropsko tržište, ne bih mogla da dođem ni da su me zvali – objašnjava zvezda pop muzike koja otkriva da se ne oseća odbačeno: 


- Nisam otišla u Švedsku zato što me je neko proterao, već zbog toga što sam to htela. Posle pobede na Evroviziji, jedan jako mudar marketinški mag mi je rekao: Videćeš, Srbija guši svoje pobednike. Tada sam bila jako ponosna što nam se tako divna stvar desila da nisam razumela o čemu je konkretno pričao. Posle sam se uverila da je njegova konstatacija bila tačna, ali, Bože moj, svako radi ono što najbolje ume i bira svoj put. Ja sam svoj sama izabrala onako kako sam umela.

Ivana Nikolić

makonda-tracker