Ceca Ražnatović snimila spot za pesmu Da raskinem s njom

Folk diva ekranizovala numeru koja je već postala hit među njenim fanovima
5
1 / 14

Prethodnog vikenda folk diva Svetlana - Ceca Ražnatović snimila je spot za pesmu Da raskinem sa njom sa novog albuma Poziv koji će ovog ponedeljka i zvanično izaći u prodaju. Već po prvim utiscima ovaj  veoma atraktivan i visokobudžetni spot biće po meri brojne publike najveće muzičke zvezde u Srbiji. Ekranizaciju ove kompozicije, koju je napisao Damir Handanović na tekst Marine Tucaković,  potpisuje Miloš Nadaždin, dok je za Cecin vizuelni identitet bio zadužen Stefan Orlić, za šminku Dušan Lazić, a frizuru Svetlana Bubanja Bucka. Veoma zanimljiv spot snimao se dva dana uz pedeset statista, a jedna od lokacija seta bila je OMV benzinska stanica.

- Reakcija publike je sledeće što čekam, ali sve do sada je bilo perfektno, od saradnje sa kompanijom OMV pa do dvodnevnog snimanja. A, spot bih najjednostavnije opisala kao potpuno različito i izdanje u kojem do sada  nisam viđena – kaže Ceca za Story.rs povodom snimanja novog video klipa čija radnja počinje na benzinskoj stanici, scenom u kojoj Ceca u svoj automobil toči najkvalitetniji benzin Maxx motion 100.

Okosnica priče je prevarena žena, koju tumači sama folk diva.  Osim Cece, u glavnoj ulozi je Derek Žugić, mladić našeg porekla i nekadašnji profesionalni bokser. Poznat je po tome što se pojavljuje u Šakirinom spotu Waka waka, kao i u video-klipu pevačice Toni Brekston. Premijera spota očekuje se u toku nedelje, a o tačnom terminu iste ce Ceca obavestiti svoju publiku preko najmasovnije grupe na Facebooku ali i preko svog Twitter naloga.

 

Nikola Rumenić

 

makonda-tracker