Dubravka Mijatović i Marinko Madžgalj - Zapečaćeno poljupcem

0
Otkako su započeli zajednički život, zaljubljenom paru Dubravki Mijatović i Marinku Madžgalju teško je da se rastanu jedno od drugog makar i nakratko

Glumica Dubravka - Duda Mijatović i njen kolega Marinko Madžgalj već godinu dana uživaju u svojoj strasnoj romansi koja je pre nekoliko sedmica, kada su započeli život pod istim krovom, dobila još ozbiljnije obrise. Iz nepoznatih razloga četrdesetogodišnja umetnica i njen deset godina mlađi kolega od prvog dana zabavljanja ne žele da govore o svojoj vezi, ali čini se da su stege potrebe za tajnovitošću i privatnošću ipak malko popustile jer se zaljubljeni dvojac više ne ustručava da razmenjuje nežnosti čak i na javnom mestu.

Prošlog utorka u sitnim popodnevnim satima, Marinko zamaskiran sunčanim naočarima, a njegova voljena kačketom, šetali su najstrožim centrom prestonice ispijajući u hodu Grand pleasure brzu kafu i ćaskajući o uobičajenim temama. Kada je došlo vreme da svako krene na svoju stranu, razišli su se u blizini Narodnog pozorišta, a svoj rastanak na nekoliko sati zapečatili su nežnim poljupcima naočigled  brojnih znatiželjnika.

Moni Marković

makonda-tracker