Seka Aleksić - Savršeno mi je u svojoj koži

1
Folk zvezda Seka Aleksić nedavno je svoje telo ukrasila petom po redu tetovažom - zvezdicama na ramenu leve ruke, ali i rešila da svoje telo redukovanom ishranom i vežbom dovede do perfekcije
foto: Andreja Damnjanović; šminka: Srđan Petković
foto: Andreja Damnjanović; šminka: Srđan Petković

Uprkos uverenju da se pripadnice lepšeg pola na vizuelne promene odlučuju samo kada su nezadovoljne svojim ljubavnim životom, folk diva Seka Aleksić nedavno se na taj korak odlučila samo kako bi unela inovacije u svoj život. Plavu kosu koja joj je doskora bila zaštitni znak, pevačica je ofarbala u smeđu nijansu, a njeno desno rame krasi nova tetovaža - zvezdice koje zauzimaju gotovo polovinu njene ruke.


- Često menjam nijansu kose, kao i frizuru u želji da uvek budem originalna i drugačija. Imam sreću da su mi crte lica takve da mi dobro pristaje i kraća i duga kosa i kad sam plavuša i kad sam brineta. Što se zvezdica koje sam istetovirala tiče, mogu da kažem da mi, hvala Bogu, sve u životu ide, dotakla sam nebo, ali ne nosem kao neki, pa su se zvezdice sa neba spustile na moje rame (smeh)… Šalu na stranu, kako i prethodne, tako i nova tetovaža ima simboliku. Zvezda može da simbolizuje razne stvari, ali uvek je to nešto što je pozitivno.


Pevačici je ovo peti put da svoje telo ukrasi zanimljivim crtežima, a prvi put se na to odlučila pre deset godina. Ipak, za sada nema nameru da istetovira ime svog dečka, manekena Mladena Radulovića, sa kojim uživa u strasnoj romansi. 


- Odavno sam na nadlaktici istetovirala tribal koji je izgleda seksi i mnogo govori o mom karakteru - čedna, a pomalo opasna u isto vreme. Posle toga sam na leđima istetovirala ime svoje majke, nešto kasnije iznad članka na nozi i stilizovano početno slovo svog imena i to ne znači da sam narcisoidna, nego bi tu tetovažu trebalo shvatiti kao poruku - ceni sebe, poštuj i budi iskren prema samom sebi kako bi te i drugi cenili. Pred Novu godinu uradila sam i četvrtu i u predelu trapeze istetovirala misao moje znanje je moja moć - kaže Seka, koja ističe da proces tetoviranja za nju predstavlja svojevrsno uzbuđenje i da svaki put željno iščekuje da vidi rezultat.


- Čudan je osećaj, ali tetoviranje ne bih poistovetila sa nečim što je krajnje neprijatno. Ne mogu da kažem ni da uživam, ali strpljivo čekam da vidim rezultate (smeh). Posle druge, treće tetovaže svaka naredna se jedva čeka. Za sada ih imam pet, možda ću telo ukrasiti još jednom i to će biti kraj. Imam savršenu samokontrolu, pa nema bojazni da će mi tetoviranje postati porok.

Mirjana M. Višnjić

makonda-tracker