Olga Kirilenko spremna da postane mama

0
Poznata glumica i manekenka otkrila je da bi želela da napravi pauzu u svojoj karijeri i posveti se porodičnom životu.
Olga Kirilenko, foto: Getty images
Olga Kirilenko, foto: Getty images

Tridesettrogodišnjoj zvezdi filma Sedam psihopata odlična karijera se nazirala već kao modelu u Rusiji koji je postala već sa trinaest godina. Ubrzo je dobila ponude za razvitak svoje filmske karijere, a iako je jedna od angažovanijih glumica u poslednje vreme, Olga smatra da je došlo vreme da upliva u roditeljske vode.

- Sada sam u onom periodu života kada želim da imam decu. U svojim dvadesetim nisam želela ni porodicu, niti decu, ali sada sam starija i zrelija i radujem se trenutku kada ću dobiti dete – izjavila je glumica za novine New York Daily News.

Olga, najpoznatija po svojoj ulozi Bondove devojke Kamil iz 2008. godine, trenutno se zabavlja sa glumcem Denijem Hjustonom, ali to nije zaustavilo Toma Kruza da pokuša da je osvoji biciklom za vežbanje koji košta čak dve hiljade dolara!

- Tom uvek nalazi načina da učini život boljim ljudima oko sebe, pa kada se Olga žalila da nema vremena za odlazak u teretanu, on ju je odveo na SoulCycle trening, koji posećuje kad god je u Njujorku. Trening se Ogli veoma dopalo, te je otišla još koji put sa Tomom – rekao je izvor blizak glumcu.

Takođe, glumac je obezbedio da se bicikl na kome će vežbati prenese u njen stan u Londonu, kako bi mogla da nastavi da vežba na njemu kada se vrati sa svetske pres konferencije za film Oblivion, u kome zajedno glume.

makonda-tracker