Džerard Batler raskinuo sa Madalinom Geneom

0
Zvezda filma Olymic has fallen potvrdio je na opšte oduševeljenje većine žena da je ponovo slobodan! Glumac se zabavljao sa rumusnskim modelom i glumicom Madalinom Geneom skoro godinu dana, ali je nedavno romansa okončana.
Džerard Batler, Madalina Genea, foto: Profimedia
Džerard Batler, Madalina Genea, foto: Profimedia

Upitan da li je u ozbiljnoj vezi, Džerard je izjavio da nije trenutno, ali da se nada da će se uskoro skrastiti sa onom pravom. Vezu sa bivšom devojkom, manekenkom Madalin, nedavno je okončao, a mediji već nagađaju koja bi sledeća devojka mogla postati izabrinaca njegovog srca.

Džerard i Madalin su započeli svoju romansu u maju 2012. godine, nakon što se dvadesetpedogodišnja lepotica rastala sa poznatim holivudskim neženjom, Leonardom di Kaprijem. Komešanja i trzaji u njihovoj vezi primetili su se već od aprila 2013. ove godine, jer par od tada nije viđan zajedno u javnosti.

Madalin je neko vreme ipak verovala u njihovu ljubav, te nije krila da želi da zasnuje porodicu sa Džerardom. Po njenim rečima, njoj je Batler prva, prava, iskrena ljubav.

- Spremna sam za decu sada! Oduvek sam želela veliku porodicu sa mnogo dece i mnogo kućnih ljubimaca. Džerard je tip muškaraca koji zna kako da se nosi sa stvarima i nadam se da se to neće u budućnosti promeniti– izjavila je manekenka.

Džerarda su mediji ranije povezivali sa glumicama poput Dženifer Aniston i Džesike Bil, kao i sa TV rijaliti zvezdom, Brendi Glanvil. Možda je zaradio, kao njegov kolega Leonardo di Kaprio, reputaciju ženskaroša, ali po njegovim rečima, on to ne shvata previše ozbiljno.

- Oh, znata šta, ja mogu samo da se nasmejem na tu izjavu. Ja svakako nisam anđeo, ali radim naporno, shvatam svoj posao ozbiljno i živim jedan strastven život – rekao je Batler.

makonda-tracker