Džulijan Mur ne ludi zbog činjenice da je stižu godine

0
Pedesetdvogodišnja glumica smatra da godine neće mnogo naneti štete njenom izgledu i insistira da se neće nikada podvrgnuti estetskoj hirurgiji. Po njenim rečima, bilo kakva estetska korekcija mogla imati velikog uticaja na njenu karijeru.
Džulijan Mur, foto: Getty
Džulijan Mur, foto: Getty

Cenjena glumica Džulijan Mur izjavila je da nema nameru da se podvrgne estetskim zahvatima, jer smatra da je starenje jedan prirodni proces koji se ne može izbeći. Takođe, zamrzavanje lica botoksima bi joj onemogućilo da pravilno odglumi određene filmske uloge.

- Svako bi trebalo da radi onako kako oseća da je najbolje za njega. Ja lično tako nešto ne bih nikada uradila, jer meni moj posao znači previše. Bitno mi je da sam u stanju da glumim žene u različitim periodima života, pa zbog toga ja ne volim proizvode koji će vam zamrznuti lice. Meni je potrebno kao glumici da imam mogućnost da pokažem različite facijalne ekspresije. Uopšte se ne plašim ideje starenja, pošto je to deo života – rekla je Džulijen.

Glumica želi da inspiriše ljude kako bi uvideli lepotu u različitim periodima života, jer smatara da neko može biti atraktivan i dopadljiv uprkos vremenu koje će se očitavati na nečijem licu.

- Često čujete izraz ona je privlačna za svoje godine. To je po meni jedna neprihvatljiva i pogrdna fraza. Poruka koju želim da podelim je sasvim drugačija. Ja hoću da prenesem pozitivnu poruku o lepoti nezavisnoj od godina, u svakom momentu. Mislim da je ovo veoma inspirišući i moderan vid razmišljanja – rekla je Džulijan za francusko izdanje časopisa Vogue.

makonda-tracker