Jelena Karleuša: Palite miševi, stigla je godzila

0
U specijalnoj emisiji Jutro bez cenzure na radio Pingvinu Jelena Karleuša se oprobala u ulozi domaćina voditelja.
Jelena Karleuša, foto: Promo
Jelena Karleuša, foto: Promo

U programu uživo na jednoj od najslušanijih radio stanica u Beogradu, koji je trajao punih sat vremena Jelena je imala zadatak da bude ravnopravni član jutarnjeg tima koji čine već uigrani voditeljski tandem Marko Ranković i Marija Vuksanović.

Jelena je poput pravih profesionalaca na vreme došla na svoj novi posao i zajedno sa Marijom i Markom prošla košuljicu po kojoj će se odvijati program. Njen deo zaduženja bio je da u svom maniru obavesti sve Beograđane i slušaoce radio Pingvina o vremenskoj prognozi, ali i da ih informiše o stanju na putevima.

- Napolju je prelepo i sunčano vreme, preko 30 stepeni je napolju i leto samo što nije došlo. Hajmo svi na Adu da se kupamo – pozdravila je pevačica slušaoce radija Pingvin.

Međutim, najzanimljiviji deo je bio upravo govorni segment kada je Jelena odgovarala na sva provokativna i škakljiva pitanja koja su pristigla na mail karleusa@radiopingvin.rs I to bez dlake na jeziku.

Prvo pitanje se nametnulo samo od sebe, a sve zbog sve glasnijih govorkanja da je prinuđena da otkaže zakazani koncert iz vise razloga.

- Ja u jednoj svojoj pesmi kažem Palite miševi, stigla je godzila. Miševi uvek vole da cijuču, a onda dođe mačka i oni se razbeže. A većina tih miševa koji ne žele da ja održim taj koncert tražila je kartu za isti! Ja ću im sa zadovoljstvom pokazati gde je šalter Eventima da kupe – otkrila je Jelena, koja  s nestrpljenjem iščekuje druženje sa publikom na Ušću 15. juna.

makonda-tracker