Tamara Eklston se udala u Francuskoj

0
Na raskošnom venčanju i četvorodnevnom slavlju na jugu Francuske, za koje je izdvojeno čak oko 3,5 miliona funti, bogata naslednica vlasnika Formule 1, Tamara Eklston, udala se za svog verenika Džeja Rutlanda.
Tamara Eklston i Džej Rutland, Profimedia
Tamara Eklston i Džej Rutland, Profimedia

Tamara se sa Džejem upoznala u januaru ove godine, već u februaru su bili vereni, a kroz samo nekoliko meseci čula su se svadena zvona. Kako prenosi magazine The Sun, dvadesetosmogodišnja atraktivna lepotica, ćerka vlasnika Formule 1, Bernija Eklestona, rekla je sudbonosno DA na egzotičnoj francuskoj rivijeri. Berni je kako bi ćerki učinio ovaj dan nezaboravnim, organizovao četvorodnevno slavlje, zakupio čak sedamdesettri sobe u Grand hotelu za zvanice venčanja, priredio nezaboravan vatromet od tridesetak minuta, dok je za muzički program angažovan Elton Džon lično.

- Slavlje i buka su se mogli čuti kilometrima daleko na moru – izjavili su stanovnici gradića Silvie Anderson.

Slavlju mladenaca na plaži po predivnom sunčanom vremenu pridružili su se porodica i brojni prijatelji, svi odeveni u lagane bele odevne kombinacije, što je bio i obavezni dress code.

Na pitanje kako je tako brzo odlučila da stane na ludi kamen, Tamara je odgovorila da jednostavno znate kada je nešto ispravno.

- Kada sam upoznala Džeja, odmah sam znala da će on biti čovek za koga ću se udati. Kada nađete pravu ljubav, zašto čekati? Nikada do sada nisam bila u vezi u kojoj sam mogla da budem ono što jesam i u kojoj sam se osećala ovoliko prijatno  – rekla je ponosno Tamara.
Posle ceremonije, par je zajedno sa prijateljima slavio na plaži Sen ŽanKep Fere.






makonda-tracker