Srđan Timarov - Pitam se kakav ću biti kao otac

0
Osim nastupa na Beoviziji gde će zabavljati publiku skečevima, glumca Srđana Timarova još više raduje to što će se u septembru sa svojom devojkom Natašom Miljković ostvariti i u ulozi roditelja
foto: Petar Vujanić (za RTS)
foto: Petar Vujanić (za RTS)

Markantni glumac Srđan Timarov poslednjih nedelja brižljivo se priprema za novi poslovni izazov jer će sa koleginicom Milenom Ražnatović imati zadatak da zanimljivim skečevima 7. i 8. marta zabavlja publiku Beovizije, najprestižnijeg muzičkog festivala u našoj zemlji. Osim toga, uskoro ga očekuju i dve velike premijere, najpre filma Sveti Georgije ubiva aždahu, a potom i predstave Terapija u Ateljeu 212. Dok se priprema za nove značajne projekte, ovaj tridesetdvogodišnjak sa nestrpljenjem očekuje i septembar kada će on i njegova devojka, autorka emisije Ključ, Nataša Miljković, postati roditelji.


- Rado sam prihvatio poziv da učestvujem u programu ovogodišnje Beovizije jer se radi o našem najvećem i najprestižnijem domaćem muzičkom takmičenju. Razlog više bio je i taj što ću sarađivati sa dragim prijateljicama i ženama koje izuzetno cenim, Milenom Ražnatović i Jovanom Janković, a još kada su mi otkrili da će tema ove godine biti kultne domaće serije, poželeo sam da odmah uđem u projekat i dam sve od sebe – objašnjava zvezda serije Lisice i otkriva da će prilikom priprema za festival rado poslušati sugestije svoje devojke: - Nataša i ja i inače tražimo savete jedno od drugog, to je valjda normalno.


Jedinu radost veću od poslovne satisfakcije glumcu predstavlja to što na jesen očekuje ostvarenje svoje najbitnije uloge u životu – mladog roditelja željene prinove. Budući da je romansa između Srđana i Nataše Miljković počela pre godinu i po dana, njihovo dete doći će na svet upravo na dvogodišnjicu njihovog zabavljanja.


- Veoma sam uzbuđen zbog činjenice da ću uskoro postati otac, ali ko ne bi bio? Kako se taj datum približava, sve češće se pitam kakav ću roditelj biti od septembra. Nataša i ja za sada ne znamo kog pola će biti naša beba, ali to nam je potpuno nebitno – otkriva jedan od najzaposlenijih glumaca koji za sada ne planira venčanje sa fatalnom plavušom.

makonda-tracker