Džordž Majkl: Pokušaj samoubistva na autoputu?

0
Da li je i zbog čega pevač Džordž Majkl odlučio da digne ruku na sebe tako što je ispao iz automobila za sada je nepoznato, ali zna se kako je britanski muzičar godinama imao ozbiljne psihičke probleme od kojih se intenzivno lečio
Džordž Majkl, Foto: Profimedia
Džordž Majkl, Foto: Profimedia

Britanski pevač Džordž Majkl (49) doživeo je nezgodu kada je tokom vožnje ispao iz svog džipa marke rendž rover. Zvaničnu verziju događaja zbog kojeg se pevač trenutno nalazi u bolnici demantovao je proizvođač ovog automobila tvrdeći kako je nemoguće da se nesreća dogodila na ovaj način, a taj demanti podstakao je spekulacije da je problematični pevač pokušao samoubistvo. Kako je ispao ili iskočio iz džipa u punoj brzini, Majkl je pravim čudom prošao samo sa modricama i nekoliko posekotina, a iako je zadobio samo lakše povrede, još je u bolnici, u potpunoj medijskoj izolaciji.

S druge strane, javnosti je saopšteno kako se nesreća dogodila dok je pokušavao da zalupi vrata koja nisu bila dobro zatvorena, ali iz firme rendž rover to su demantovali navodeći da automobil ima glasne alarme koji i pre kretanja vozila upozoravaju jesu li vrata zatvorena, kao i da li je putnik vezan. S obzirom na to da je njegov vozač upravljao autom koji se kretao oko 100 kilometara na čas i stručnjaci su potvrdili da je pri toj brzini prilično teško otvoriti vrata. Ipak, Majkl se kotrljao preko četiri trake prometnog autoputa i pravo je čudo što ga nijedno vozilo nije udarilo. Posle nesreće, pevač je u teškom psihičkom stanju i ne želi ni sa kim da komunicira, pa se ne javlja na telefon čak ni najbližim prijateljima. Odustao je i od pisanja na Twitteru od kojeg je donedavno bio apsolutno zavisan. Ipak, njegov dečko Fadi Favez (39) dao je izjavu za medije.

- Naravno da sam u početku bio zabrinut, ali Džordž je sada u odličnom stanju. Ne znam šta se tačno dogodilo u kolima jer nisam bio tamo - kratko je rekao Fadi.

Inače, Majklovi psihički problemi već godinama su poznati javnosti. On se nakon lečenja od anksioznosti i izvesnih emocionalnih poremećaja na jednoj klinici u Australiji prošle godine vratio u svoju rodnu Englesku i jedno vreme je odmarao u svom domu uz dečka Fadija. Tokom dvomesečne hospitalizacije u zemlji kengura, partner mu je sve vreme bio velika podrška, a kako bi bio što bliže svom dragom, boravio je u jednom od luksuznih apartmana bolnice.

Ksenija Konić

 

makonda-tracker