Severina Vučković: Bilo mi je teško da se odvojim od sina

0
Pop zvezdi Severini Vučković nije bilo jednostavno da se zbog koncerata održanih u Nišu i Kragujevcu razdvoji od svog jednoipogodišnjeg sina Aleksandra koji je prvi put dobio povišenu temperaturu
Severina Vučković, Foto: Robert Gašpar
Severina Vučković, Foto: Robert Gašpar

Predah između koncerata u sklopu svoje velike regionalne turneje Dobro došao u klub, Splićanka Severina Vučković (41) u potpunosti je posvetila sinčiću Aleksandru s kojim je nedavno uslikana u šetnji po centru Zagreba. U hrvatskoj prestonici pevačica je provela nekoliko dana, nakon što je 11. maja održala spektakularan koncert u Zagrebačkoj areni koji je pratio i njen verenik Milan Popović (47). 

Mama i sin iskoristili su sunčano popodne za šetnju, a za tu priliku uvek doterana Severina odabrala je ležeran stajling koji je stilski uskladila sa garderobom svog mališana. Sve to ovekovečio je fotograf magazina Story. Samo nekoliko dana kasnije doputovala je u Srbiju, gde su čaroban osmeh na licu zamenile prve zdravstvene brige u vezi s njenim sinom. Naime, dok se prošle nedelje u hali Čair spremala da zapeva pred više od pet hiljada Nišlija, Severina nije mogla da sakrije zabrinut izraz na licu. Kako je kasnije otkrila, sve vreme brinula je zbog sina koga je ostavila sa povišenom temperaturom. Vodeći se principima istinskog profesionalca, koncert je otvorila pesmom Bred Pit, ali to što je pred njenim očima niška hala eksplodirala od energičnog nastupa, nije bilo dovoljno da joj s lica nestane briga.

- Presrećna sam što ste u ovolikom broju došli na moj koncert. Nikada do sada nisam pevala u Nišu pred ovoliko ljudi, ali čini mi se da je ovo poseban koncert jer ima neku toplu emociju – rekla je Seve publici ocenivši da je i u velikim prostorima u Nišu atmosfera najtoplija i najintimnija objašnjavajući kako se istinski oseća dok na sceni izvodi svoje hitove.

- Na svu sreću, moj Milan me razume, a Aleksandar ne razume. Moj sin je dobio prvi put povišenu temperaturu, pa mi je bilo veoma teško da se odvojim od njega, ali morala sam da zbog vas dođem, da me čujete i vidite. Ali, čim se završi koncert, žurim kod Aleksandra - rekla je pevačica samo dan pre nego što se, zbog koncerta u Kragujevcu, još jednom razdvojila od preslatkog plavokosog mališana koji po ocenama svih Severininih prijatelja više liči na nju nego na svog oca, biznismena Milana Popovića.

- Kada sam na putu s Aleksandrom, uvek tražim sveže kozje mleko, a sve ostalo nosim sa sobom. Svaki dan pripremaju mi jela od organskih namirnica i on na putu jede kuvano. Nikada nije pojeo kupovnu kašicu. I neće. U hotelima uglavnom imaju krevetiće za bebe pa nismo izbirljivi, a u gotovo svim gradovima imam prijatelje koji mi pozajmljuju kolica, mada on sada već uveliko hoda pa nam ona više nisu ni potrebna – kaže Severina i otkriva kako njen sinčić reaguje kada je vidi na televiziji.

- Ako sam uz njega, smeje se. A ukoliko me nema, a vidi me na televiziji, onda se rasplače – ističe pop zvezda koja je nedavno ušla u petu deceniju.

- Mooolim? Peta decenija... A ja se osećam kao da mi je trinaest godina. Tako se i ponašam. Proslavila sam rođendan nekoliko puta i na nekoliko lokacija. Najviše su me dirnuli prijatelji jer su u mom stanu, dok sam se vraćala sa nastupa iz Nemačke, organizovali proslavu iznenađenja: skuvali su mi ručak i dočekali me sa tortom i poklonima. Baš lepo od njih – otkrila je nedavno Severina u intervjuu za jedan hrvatski magazin.

Nikola Rumenić

 

makonda-tracker