Gordana i Miroslav Ilić - Intimna proslava godišnjice braka

0
Legendarni folk pevač Miroslav Ilić i njegova životna saputnica Gordana, trideset sedam godina bračne harmonije slavili su čak dvadeset dana obilazeći znamenitosti Meksika, Kube i Kariba
foto: privatna arhiva
foto: privatna arhiva

Trideset i sedam godina bračne sreće folk pevač Miroslav Ilić i njegova supruga Gordana proslavili su uzbudljivim proputovanjem po srednjoj Americi, na kojem su evocirali uspomene na dane kada su odlučili da se zauvek predaju jedno drugom. Pedesetdevetogodišnji legendarni pevač i njegova životna saputnica venčali su se 31. decembra pre skoro četiri decenije, ali kako Miroslav uvek nastupa tokom novogodišnje noći, supružnici svoj jubilej uvek proslave s malim zakašnjenjem. Posle niza uspešnih koncerata u Sava centru u decembru prošle godine, slavuj iz Mrčajevaca i njegova izabranica odlučili su da prvog februara krenu na dvadesetodnevni odmor od svakodnevice ispunjene brojnim obavezama i daleko od Beograda obeleže praznik svoje snažne ljubavi.


- Kada smo odlučili da otputujemo, dugo smo razmišljali kuda da odemo. Gordana je dala završnu reč jer je u jednom od kataloga pronašla aranžman koji nas je oduševio. Proveli smo se fantastično, lepo se odmorili, ali i uživali – kaže slavni pevač koji je u društvu voljene žene najpre otputovao u London, odakle su se zaputili u toplije krajeve.


- Bili smo smešteni u Meksiko Sitiju, ali odatle smo išli na atraktivne izlete. Suncem okupane plaže i divno tirkizno more bukvalno nas je oduševilo, kao i brojni izleti i razgledanje kulturnih znamenitosti. Posetili smo baziliku Bogorodice Gvadalupe, inače najveće hodočasničko mesto Latinske Amerike. Najviše smo se obradovali odlasku u Teotivakan, nekadašnji centar i izvor svih kultura na visoravni Meksika, gde smo se oboje oduševili piramidama Sunca i Meseca – pun je utisaka Ilić.

makonda-tracker