Marko Jarić - Zajedno u blistavu budućnost

0
Ekskluzivno za Story, košarkaški superstar Marko Jarić otkriva zbog čega su on i njegova prelepa verenica, brazilski top-model Adrijana Lima, odlučili da se na Dan zaljubljenih venčaju u tajnosti

Svoju bajkovitu romansu koja traje skoro dve godine, jedan od naših najperspektivnijih igrača, košarkaš NBA tima Minesota Timbervuls, Marko Jarić, i prelepa brazilska manekenka Adrijana Frančeska Lima, krunisali su tajnim venčanjem u Džekson Holu, poznatom skijalištu u američkoj državi Vajoming. Sudbonosno da, srećni supružnici izgovorili su upravo na Dan Svetog Valentina i to daleko od očiju javnosti, a prisutni su bili samo njihovi najbliži prijatelji. Skromna ceremonija ipak je bila s ukusom organizovana, a NBA plejmejker i njegova draga, čitavog života će taj dan čuvati u srcu kao najlepšu uspomenu. Po povratku u Njujork gde žive više od godinu dana, zaljubljeni par uživa u svakom trenutku njihove veze, a velike planove o potomstvu prave svakodnevno i spremni su i za te srećne trenutke.

- Na mene i Adrijanu vršen je veliki medijski pritisak, tako da smo odlučili da se venčamo u tajnosti – otkriva Marko ekskluzivno za Story.

 - Dogovorili smo se da ne iznosimo detalje o protekloj ceremoniji jer je to zaista bilo intimno slavlje koje želimo da ostane samo naše, a ja u narednih nekoliko meseci neću davati intervjue ni za američke, a ni za srpske medije. Svakako i dalje planiramo da napravimo veliku svadbu u junu – objasnio je košarkaški superstar, ne mogavši da sakrije sreću u svom glasu zbog činjenice da je ozvaničio ljubav sa ženom koju istinski voli.

makonda-tracker