Merjem Uzerli je trudna?

0
Iako se u poslednjih nekoliko meseci dosta pisalo o navodnom Merjeminom depresivnom stanju, zbog koga je morala napustiti snimanje serije Sulejman Veličanstveni i potražiti pomoć u jednoj berlinskoj klinici, pojavljivanjem novih informacija na turskim sajtovim

Naime, turski mediji preneli su da Merjem nije napustila set zbog psihičkih problema, već jer je u drugom stanju. Lepa glumica je dugo u vezi sa verenikom Kanom Atešeom i turski mediji prenose da je zbog ogromnog stresa koje preživljava na samom snimanju serije, morala odustati od svoje uloge kako bi se posvetila svom zdravlju i održavanju trudnoće.

Stoprva epizoda serije Sulejman Veličanstveni beleži rekordnu gledanost, ali se producenti ipak plaše da će usled odlaska jedne od zvezda serije, gledanost znatno pasti, što potvrđuju i rezultati ankete da sedam od deset Turaka neće nastaviti da prati seriju ukoliko bude druga glumica zamenila Merjem u ulozi Hurem.

U najnovijoj epizodi, koja je juče premijerno emitovana u Turskoj, Hurem se ne pojavljuje pod izgovorom da je negde otupovala na nekoliko dana. Da li producenti i dalje razmišljaju da poslušaju glas naroda i pruže Merjem još jednu šansu, ili je u toku priprema nove glumice za ulogu Hurem, ostaje nam da vidimo. Za to vreme, pogledajte sto prvu epizodu.

makonda-tracker