Ava Karabatić: Poruka za Željkovu mamu

6
Nakon izlaska iz kuće Velikog Brata na Koštunjaku, Ava Karabatić izjavila je da se više ne vidi sa Željkom Stojanovićem jer ona nikome ne daje drugu šansu i ne voli muškarce koji razmišljaju tuđom glavom.
Ava Karabatić, foto: Story press
Ava Karabatić, foto: Story press

- Dragi moji fanovi, iako će mnogi reći da razum preovladava, slažem se sa mišlju i sama bih volela da je tako, ali ipak, srce čini svoje. Koliko god sam u ovih mesec dana pokušala da zaboravim sve ono što se desilo u kući Velikog brata, da zaboravim Željka, nije moguće nekoga zavoleti pa zaboraviti. Tako da ljudi, volite se, poštujte, čuvajte ljubav, meni nije uspelo, ali ja svima vama želim da uspe. Uvek mi se možete obratiti za savet, komentar, bilo koje pitanje za bilo šta - rekla je Ava.

Željkovoj majci Biljani je poručila da bi ih rado posetila u Parizu, a priznala je i da se dvoumi jer ne zna da li je dobrodošla.

 

- Draga teta Biljana, ako budeš ovo pratila, znaš da bikovi ne odustaju, možda mi i ne veruješ, ali ću biti iskrena. Tvog sina na prvi pogled nisam ni primetila, jer mi se nije sviđalo njegovo ponašanje ženskaroša i stalno je pominjao žene. Nakon nedelju dana sam ga zavolela jer sam shvatila da ima predivnu dušu i srce. Ne mogu da izbacim iz glave jer osećam da je on jedina osoba koja je stvorena za mene, možda se varam, ali znaj Biljo da sve što je bilo nije bilo lažno nego istinito i da Žejka, koliko god želela, ne mogu zaboraviti - rekla je tužna starleta.

Željko je poručila da bi trebalo da na umu ima da se prava ljubav jako retko događa.

Ona je takođe priznala da se veoma boji da rezerviše avionsku kartu za Pariz, jer ne zna kakvo je iznenađenje tamo može dočekati.



makonda-tracker