Dijana i Boško Janković - Ozareni blaženstvom i srećom

0
Popularni fudbaler Boško Janković i njegova supruga Dijana u julu će postati roditelji, a mali naslednik doći će na svet u Cirihu
foto: privatna arhiva
foto: privatna arhiva

Emotivna bajka dvadesetčetvorogodišnjeg srpskog fudbalskog reprezentativca Boška Jankovića na leto će biti krunisana prinovom koja će na najlepši mogući način zaokružiti njegovu dvogodišnju bračnu idilu sa suprugom Dijanom. Presrećni zbog saznanja da će se u njihovom domu za pet meseci začuti plač prvog naslednika, zaljubljeni vršnjaci skrivali su najdivniju vest u želji da izbegnu pritisak javnosti. Ipak, prvotimac italijanske Đenove i njegova obožavana supruga odlučili su da sa čitaocima Storyja podele detalje o tome kako se pripremaju za ulogu roditelja.


- Dijana i ja smo srećnu vest saznali pred Novu godinu, ali u želji da prvi meseci trudnoće proteknu bez problema, nismo je saopštavali nikome – kaže budući tata i otkriva da je radosna vest usrećila kako njega i njegovu izabranicu, tako i njihove roditelje koji željno iščekuju prvo unuče.


- Bili su oduševljeni, ali ne toliko iznenađeni, pošto su potajno očekivali da će se to uskoro desiti i sada uz osmehe komentarišu kako će rođenje naše bebe i njima biti najlepši trenutak u životu – priča Janković, a njegova voljena otkriva kako joj izuzetno prijaju prvi meseci blagoslovenog stanja.


- Vodim računa o tome šta jedem i ne preterujem s unošenjem namirnica pa ne očekujem ni da ću se mnogo ugojiti. Za sada mi raste samo stomak – šali se gospođa Janković koja ističe kako njeni roditelji ne žele da saznaju pol svog unučeta sve do njegovog rođenja, zbog čega, uprkos tome što su već dobili prve lekarske procene, supružnici neće otkrivati da li će dobiti devojčicu ili dečaka.


- Najbitnije nam je da nam dete bude živo i zdravo, a potpuno je  nebitno čije će se želje ostvariti sa prvim detetom jer sam siguran da ćemo ih imati još – zaključuje slavni fudbaler.

makonda-tracker