Televizijska lica u humanitarnoj akciji Podeli ljubav

4
Prva srpska televizija pokrenula je još jednu humanitarnu akciju pod sloganom Podeli ljubav.

Kroz svoje emisije uspeli smo da skrenemo pažnju javnosti i u sinergiji sa svim ljudima dobre volje pomognemo onima kojima je pomoć najpotrebnija. Idemo korak dalje i ovaj put, Prva i njeni zaposleni kroz brojne aktivnosti, a sve pod parolom Podeli ljubav, pokazaće da pažnja, ljubav i druženje mogu da izmame osmeh i olakšaju mnoge nedaće.

Akcije imaju za cilj da pomognu i ulepšaju dan malih-velikih boraca i pokažuda svako od nas može da pomogne. Obilazićemo domove za decu bez roditeljskog staranja, domove za stara lica i još mnoge ustanove u kojima ćemo svi zajedno volontirati, ali i realizovati brojne akcije u kojima sa malo
ljubavi možemo puno da pomognemo.

Prva u nizu destinacija bila je Klinika za rehabilitaciju Dr.Miroslav Zotović - specijalna bolnica za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju. U ovoj ustanovi, u subotu 8. Juna, zaposleni TV Prve  družiili su se sa malim herojima, bili im oslonac u šetnji, podelili s njima ljubav, osmehe, tople reči i poklonili pesmu, za koju su bili zaduženi Prvi glasovi Srbije Sara Jovanović, Nevena Božović i Ivan Petrović.

makonda-tracker